Neler Yeni

Gta 5 indirime girer mi ?

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Gta 5 Steam özel günler dışında indirime giriyor mu bir bilgisi olan yazabilirse sevinirim sanırım 150 tl gibi bir fiyattan 70 küsure düşüyordu.

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Gta 5 Steam özel günler dışında indirime giriyor mu bir bilgisi olan yazabilirse sevinirim sanırım 150 TL gibi bir fiyattan 70 küsure düşüyordu.
Ara sıra indirim aldığı zamanlar oluyor. Fakat oyun zamlarının üst üste geldiği bir zamanda indirim beklemezdim yerinde olsaydım.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ara sıra indirime aldığı zamanlar oluyor. Fakat oyun zamlarının üst üste geldiği bir zamanda indirim beklemezdim yerinde olsaydım.
Anladım yani tarihleri belli olmuyor, haklısınız ama arada yaklaşık 70-80 tl oynuyor duruma göre bakacağım artık.

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Gta 5 Steam özel günler dışında indirime giriyor mu bir bilgisi olan yazabilirse sevinirim sanırım 150 TL gibi bir fiyattan 70 küsure düşüyordu.
Bir ara ücretsiz olmuştu Epic games de keşke o zaman alabilseydiniz, haberiniz mi olmadı acaba o zaman.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir ara ücretsiz olmuştu Epic games de keşke o zaman alabilseydiniz, haberiniz mi olmadı acaba o zaman.
Evet maalesef haberim yoktu ):
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende var ucretsız ıken almıstım uygun fıyata verırım ıstersenız
Teşekkür ederim ama Epicten ücretsiz dağıtılanlar haricinde oyun almıyorum bannerlord almıştım epicten kaynaklı bir sorun oldu ve oyun çalışmadı hiç bir şekilde, steamden aldığımda sorunsuz oynamıştım.

Hanaz

80+ Gold
Şuan rockstara büyük zam bekleniyo üzmezler bizi inş

Berke123

80+ Bronze
benim steamde var nasıl olsa diye almadım daha sonra premium edition dağıtıldığını öğrenince para verip almıştım bi tane epic hesabı

bende var ucretsız ıken almıstım uygun fıyata verırım ıstersenız
ne kadar hocam

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
benim steamde var nasıl olsa diye almadım daha sonra premium edition dağıtıldığını öğrenince para verip almıştım bi tane epic hesabı

ne kadar hocam
😂😂 Ahh ahh , hocam millet uyanık illaki almayan olur diye bin tane hesap açıp GTA alıp sonradan sattı.

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
Ne kadardır acaba
80e vereyım hocam

ne kadar hocam
80 hocam

Evet maalesef haberim yoktu ):

Teşekkür ederim ama Epicten ücretsiz dağıtılanlar haricinde oyun almıyorum bannerlord almıştım epicten kaynaklı bir sorun oldu ve oyun çalışmadı hiç bir şekilde, steamden aldığımda sorunsuz oynamıştım.
sen bılırsın ama epık oynuyorum daha sıkıntı yasamadım kac senedır

Yusuf Sng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yusuf Sengun
hocam gta5 size vereryim özelden yazın epic games hesabı full vercem ücretsiz

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Top Bottom