GTA 5 kasıyor RX 580 4gb

Larkones

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar bugün GTA 5 indiridm fakat oyuna girdiğimde ilkbaslarda 5dk fln hicbirsey yoktu sonra haritalar kaybolmaya ve kasmaya başladı biirden 70 80 FPS ten 10 20 30 fpslere düştü ve bu düşüş düzeliyor bı 10 dk sonra tekrar oluyor böyle bir kasma döngüsü var cevap verirseniz sevinirim:(

Sistem bilgilerim
Sapphire nitro rx 580 4gb

16 GB RAM

İŞLEMCİM:: İ5 3470

Merhaba arkadaşlar bugün GTA 5 indiridm fakat oyuna girdiğimde ilkbaslarda 5dk fln hicbirsey yoktu sonra haritalar kaybolmaya ve kasmaya başladı biirden 70 80 FPS ten 10 20 30 fpslere düştü ve bu düşüş düzeliyor bı 10 dk sonra tekrar oluyor böyle bir kasma döngüsü var cevap verirseniz sevinirim:(

Sistem bilgilerim

16 GB RAM

Oyunu harddiskemi kurdunuz?

Sistem bilgilerim

16 GB RAM

Onlinedeni bu sirun hocam yoksa story dedemi aynı

Yukarda göedüm hocam enhanced surumunu yuklemediniz değilmi cünki işkemciniz zaten zar zor besliyordur ekran kartınızı
Yok hocam legacy yüklü nasıl çozucem
GRafiklere bi bak istersen driver güncelmi onu kontrol et oyun dosyalarını diğrula ve msi afterburnerdan değerlerini resim olarak atabilirmisin bakayım
Reis şuan sildim tekrar yüklüyorum yüklendikten sonra değerleri grafik leri fln özelden atsam olurmu internet hızlı zaten

Yok hocam legacy yüklü nasıl çozucem

Reis şuan sildim tekrar yüklüyorum yüklendikten sonra değerleri grafik leri fln özelden atsam olurmu internet hızlı zaten

bence sorun ssd kullanman, sendeki işlemcids pci-e yolları azdır muhtemelen. ssd kullanınca ekran kartının pci slotunu x16 yerine x8 de falan çalıştırdığı için oyunun kasıyor. harddiske kurup öyle dene bir de
HDD
bence sorun ssd kullanman, sendeki işlemcids pci-e yolları azdır muhtemelen. ssd kullanınca ekran kartının pci slotunu x16 yerine x8 de falan çalıştırdığı için oyunun kasıyor. harddiske kurup öyle dene bir de
Reis harddiskede kurdum gene aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,121
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri