Neler Yeni

GTA 5 nereden alınmalı

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mustafa Aydemir
arkadaşlar gta 5 alacağım bi yerden belki bedava verirler diye bekledim ama vermeyecekler herhalde epicte 375 rockstarda 275 steamda 510 TL'ye tekabul ediyor aralarında fark var mı bilmiyorum ama sizce nerden alınmalı bazı kişiler steamdan alın demişler fikir almak istedim

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Sami Yusuf Aksu
arkadaşlar gta 5 alacağım bi yerden belki bedava verirler diye bekledim ama vermeyecekler herhalde epicte 375 rockstarda 275 steamda 510 TL'ye tekabul ediyor aralarında fark var mı bilmiyorum ama sizce nerden alınmalı bazı kişiler steamdan alın demişler fikir almak istedim
ben daha ucuz oldugu icin rockstardan aldım

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Eymenarthur
yqa neresi ucuz ise oradan al her türlü rockstar acılıcak zaten rockstardan al

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Rockstar dan al direk ben yıllardır ordan oynuyorum.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
valla bence gta 5 e para vermeye değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Rüzgar kaan
İlgilendiği Kategoriler
toplama pc laptop
nereden alırsan al sonuç olarak rockstar üzerinden oynayacaksın. Ucuz olan yerden al

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bence gta 5 e para vermeye değmez
oynamak istiyorsak ne yapmalıyız peki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

rockstardan alacağım galiba arkadaşlar

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
atlas
oynamak istiyorsak ne yapmalıyız peki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

rockstardan alacağım galiba arkadaşlar
hocam oyun ps3 oyunu üstüne online oynamayacaksan başka yollardan oynanılabilir birde zaten hikayeside güzel değil karakterleri iyi değil e gta 6 da yolda online a yeni güncelleme içerik getirirler mi bilemiyoruz gidip rdr2 alıp oynamak daha mantıklı

Erdem1254

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih Erdem Yücetürk
hocam oyun ps3 oyunu üstüne online oynamayacaksan başka yollardan oynanılabilir birde zaten hikayeside güzel değil karakterleri iyi değil e gta 6 da yolda online a yeni güncelleme içerik getirirler mi bilemiyoruz gidip rdr2 alıp oynamak daha mantıklı
Bence 275 TL GTA V için bedava.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit Karakuzu
Rockstar'dan al.

Top Bottom