- Reaksiyon skoru
- 14
öncesinde 6 yada 7 tane daha ld görevi yaptım başka hiç gelmedi görev bu kaldı sadece ama buna girilmiyoröncesi vardır belki veya istedikleri
benim bilgisayarım kötü olmasına rağmen şehirde 30-50 arası şehir dışındayken 60 falan alıyorumBilgisayarım i5 3210M GT 620M bu bilgisayar gta online kaç fps açar. Bide bilgisayarım laptop xD
Esc>GTA ONLINE>JOBS>Rockstar Created kısmından açmaya çalış görevi onun dışında Lamar Davis (LD) yazan beyaz değil de sarı yer var mı diye bak.Hatırladığım kadarıyla Benny önündeki sarıydı.gta 5 onlinede lamarın görevi var ama giremiyorum gta 5 den de anlamıyorum niye giremiyorum
benny olanı yaptım daha sonra 6 7 tane daha ld görevi geldi onlarıda yaptım ama bu olmuyorEsc>GTA ONLINE>JOBS>Rockstar Created kısmından açmaya çalış görevi onun dışında Lamar Davis (LD) yazan beyaz değil de sarı yer var mı diye bak.Hatırladığım kadarıyla Benny önündeki sarıydı.
rockstar jobsdan mission dedim ama çok fazla var hangisi benimki nereden bilicembenny olanı yaptım daha sonra 6 7 tane daha ld görevi geldi onlarıda yaptım ama bu olmuyor
şimdi dediğiniz şeyi yapıcam