Yaş kaç knk?Heis falan yapacak arkadaş arıyorum önerebileceğiniz bir discord sunucusu varmı ?
Donanım Arşivi DC sunucusuna katılabilirsin.Heis falan yapacak arkadaş arıyorum önerebileceğiniz bir discord sunucusu varmı ?
Özelde dc atın, sizi ekliyim. Arada gelirim.Heis falan yapacak arkadaş arıyorum önerebileceğiniz bir discord sunucusu varmı ?
Knk ben 14 yaşındayim oyunda 80 level im DC adım BayWick#0494 ekle beni birlikte oynayalım sende istersenHeis falan yapacak arkadaş arıyorum önerebileceğiniz bir discord sunucusu varmı ?
Benide alsaniza la bende gelim yaşım 14 oyunu bayadir oynuyom DC adım BayWick#0494 ekle istersen sende girelim birlikteHeis falan yapacak arkadaş arıyorum önerebileceğiniz bir discord sunucusu varmı ?
Benide alirmisin DC adım BayWick#0494 ekle girelim birlikte istersenHesabım ban yedi yeni hesabımda şuan 80-120 seviye yapmaya çalışıyorum halledeyim oynamak çok isterim
Bicili#4381 ben gelirim istek at banaHeis falan yapacak arkadaş arıyorum önerebileceğiniz bir discord sunucusu varmı ?