Neler Yeni

GTA 5 online FREE alınmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
hedef gösteriliyorum
iyi forumlar GTA 5 de bu free verilen arabalar motorlar bunker motor klübü gibi yerleri alamıyorum her aldığımda bu uyarıyı veriyor ne yapabiliriz??? sildim yükledim kaç kere doğrulama yaptım modemi resetledim vs. vs. birçok şey yaptım ama değişen yok bir çözümünü bilen var mı?

Ekler

• image.png
    image.png
    54.2 KB · Hit: 34
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
hedef gösteriliyorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
free mağaza araçları gibi şeyler gta+ üyeleri için sanırım
hayır onlar farklı, bu epic bi ara oyunu bedava vermişti yanında da free şeyler vermişti bir diğer hesabımda alabildim zaten. ikinci hesabımı arkadaşıma verdim fakat o alamıyor. free gözüküyor, al kısmına basınca direkt bu uyarı çıkıyor

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Enis Solak
Söylediğin şeyler criminal enterprise paketi ile alınabiliyor bu paketi aldın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
hedef gösteriliyorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylediğin şeyler criminal enterprise paketi ile alınabiliyor bu paketi aldın mı?
evet var iki hesabımda da, birinde sorun yok alabiliyorum ikinci hesabımda direkt bu uyarıyı veriyor. bayadır bakıyorum ama çözüm bulamadım en son konu açtım

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Caner Karadağ
iyi forumlar GTA 5 de bu free verilen arabalar motorlar bunker motor klübü gibi yerleri alamıyorum her aldığımda bu uyarıyı veriyor ne yapabiliriz??? sildim yükledim kaç kere doğrulama yaptım modemi resetledim vs. vs. birçok şey yaptım ama değişen yok bir çözümünü bilen var mı?
evin varmı dostum ev olmadan araba falan alamıyosun garaj yok çünkü

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ali poyraz
öyle bi free yazmışsınki bedavaya gta var sandım :D

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
CesarVialpando
Rockstar'a mail at hızlı dönüş yapıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
hedef gösteriliyorum
resmi yüklememiş uyarı bu

Ekler

• image.png
    image.png
    54.2 KB · Hit: 13
Top Bottom