neden olduğunu sor banlanması gerekirse banlanırdı mesela ben suspended oldumHesap banlanmasın ne diyim adamlara hesabımı sıfırlamayınmı diyim
Ciddimisin Hocam eğer ciddiyseniz inanılmaz büyük bi sevap işledinizBana da olmuştu Onlineda her şeyim gitti sandım, ama story'nin ilk kısmını oynayınca Online açıldı ve tekrar girdim hiç bir şeyim gitmemiş.
GTA 5 benim için çok ayrı bi oyunBana da olmuştu Onlineda her şeyim gitti sandım, ama story'nin ilk kısmını oynayınca Online açıldı ve tekrar girdim hiç bir şeyim gitmemiş.
Bana öyle olmuştu, siz de Story'nin ilk kısmını bitirin sonra Online'a girin. İnşallah sizde de gitmemiştir.Ciddimisin Hocam eğer ciddiyseniz inanılmaz büyük bi sevap işlediniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTA 5 benim için çok ayrı bi oyun
İnşallah şuan sayenizde çok mutluyum bende En iyi cevap seçeneği yok yoksa vercektim sizeBana öyle olmuştu, siz de Story'nin ilk kısmını bitirin sonra Online'a girin. İnşallah sizde de gitmemiştir.
Kral o yoktu yeni getirmişler demekkiHocam oynamadın sanırım oyunu ilk arabada direk satabiliyorsun 2. 30dk 3.40 4.50dk 6.1 saat diye gidiyor