1M de çok az para tek seferlik için. Bence hiç yapılmamalılevel basmayın. maximum 1M para basın.
Araba satarken yapacağım hileyi, Hergün 1M bassam nasıl olur? birde parayı bastığım günmü harcayayım?level basmayın. maximum 1M para basın.
Her lobide en az 4-5Hile var arkadaşım paralı mod menüsü kullanıyor lobideki herkesin oyununa crash verdirebiliyor ve bi ara 6000level bastı ban yemedi.1M de çok az para tek seferlik için. Bence hiç yapılmamalı
bastığınız gün harcayın. olabildiğince az dikkat çekmeye çalışın. her gün her gün basmayın. 3-4 günde bir basın.Araba satarken yapacağım hileyi, Hergün 1M bassam nasıl olur? birde parayı bastığım günmü harcayayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her lobide en az 4-5Hile var arkadaşım paralı mod menüsü kullanıyor lobideki herkesin oyununa crash verdirebiliyor ve bi ara 6000level bastı ban yemedi.
Aynen sonra HalelujahHile günahdır töğbe et ve klisede Vaftiz yaptır, bilki Jesus seninledir.
Ban yedim zaten banda açıldı oyun sıfırdan başlattı beni. Şimdi bi 10M basıyorum level basmayacağım.Para konusunu 1M olarak seçme direk 90M at kendine level olarak ise 250 level en uygunu (ben yaptım)
Edit: 330 levelmişsin pardon okumamışım
Ne boş duyar kastın beBelki de hile kullanmayıp, şerefinle oyunu oynayabilirsin ha?
Sadece para hilesi yapıp araba alıcaktım. Zaten her lobide 3-4Hileci var onlarda herkesi öldürüp kafese tıkıp oyunun içine ediyor çok boş yaptın.Belki de hile kullanmayıp, şerefinle oyunu oynayabilirsin ha?