Gta 5 rank

Jude

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Selamlar dün bir hacker gelip benim rankımı 8000 yaptı ve yukarıdan 135 milyon yağdırdı. Benim asıl şikayetim şu tamam 8000 rank oldum fakat hala rankla açılan bazı özellikler açılmış değil örneğin heist görevleri nasıl olucak bu

Sadece görüntü olarak olmuş sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
Tam olarak neler kapalı?
Örneğin modifiyede her şey rank ile açılmaz bazı yarışlar yapman gerekir, ya da bunker araştırmaları yapman gerekir. Bunun gibi şeyler olabilir.

• Beğen
Tam olarak neler kapalı?
Örneğin modifiyede her şey rank ile açılmaz bazı yarışlar yapman gerekir, ya da bunker araştırmaları yapman gerekir. Bunun gibi şeyler olabilir.
mesela heist görevleri lesterı arıyarak bulunduğun konuma araba çağırmak kapalı ama helikopter veya bot çağrıbailiyorsun onlarda rankla açılıyo ama onlar açık

Tam olarak hatırlamıyorum ama ilk heisti açmak için gidip Lester ile konuşmak gerekiyordu sanırım.
Dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu oynayalı. Harita da L simgesi var mı diye bakın varsa gidin konuşun.

• Beğen
Tam olarak hatırlamıyorum ama ilk heisti açmak için gidip Lester ile konuşmak gerekiyordu sanırım.
Dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu oynayalı. Harita da L simgesi var mı diye bakın varsa gidin konuşun.
evet varmış L simgesi gidip konuşayım

Geri