Neler Yeni

gta 5 script hook v 1.0.1180.1 sürümü linki istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yağız Efe Güllü
arkadaşlar ben gta 5 i oyun indir club tan torrent olarak indirmiştim (1.0.1180.1 sürümünü ) şimdi tranier kurmak istiyorum ama bu sürüme uygun script hook v bulamadım bilen biri varsa linkini paylaşabilirse çok mutlu olurum TEŞEKKÜRLER

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar ben gta 5 i oyun indir club tan torrent olarak indirmiştim (1.0.1180.1 sürümünü ) şimdi tranier kurmak istiyorum ama bu sürüme uygun script hook v bulamadım bilen biri varsa linkini paylaşabilirse çok mutlu olurum TEŞEKKÜRLER
Konunla alakalı değil biliyorum ama orijinal GTA 5 oynuyorum bende onu indirdim ama bende de aynı şekilde sürümü desteklemedi ne yapmam lazım sizin gibi yeni bir sürüm arayışına mı girmeliyim ? 2 gündür konu açıyorum bir çözüm bulamadım. Eğer size yazarsalar beni etiketler misiniz ? Birde orijinal ile crack arasında bir fark yok değil mi bu hile de yani crack için ayrı orijinal için ayrı bir şey indirilmiyor değil mi ?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Arkadaşlar f1tg1r| 'den indirsenize sorunsuz çalışıyo. (Mod adam banlama lütfen harika sansürledim).

Kağan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Efe ERDAŞ
yağız bendede aynı sürüm var ben yaptım eğer hala istiyorsan siteyi ekleyebilirim

Top Bottom