-CrawL
80+ Gold
Ve oyundan bir kaç fotoğraf bırakıyorum.
Bu yüzden kuzenimle oynarken hep serverden sadece 2mizi bırakıyoruzAlıntıyı görüntüleHile kullanan bir adam vardı discord üzerinden konuştuk oyununu çöktüreyimmi dedi çöktürsene dedim ve oyundan attı komple gta5 kapandı böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor? çok saçma değilmi? ayrıyeten uçma hilesi, silahlarımı alma hilesi, hava değiştirme, hilesi herkesi sv den atma hilesi, herkesi öldürme hilesi, araba spawnlama uçma hilesi ve bissürü modlarıda varmış.
Ve oyundan bir kaç fotoğraf bırakıyorum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
O hilede havayıda değiştirebiliyorsun. Hatta kimin hile açtığını görebiliyormuşsun. Bende yeter dedim bugün cheat engine ile 250lvl+40Milyon para bastım şuanlık ban yok.Bu yüzden kuzenimle oynarken hep serverden sadece 2mizi bırakıyoruz
-Yoksa bazıları kafesa atıp öldürüyor
Onun dışında Hintli biri vardı preplere yardım ediyor hile olduğu için kolayca yapıyor
Başka bir hileye denk geldik dedik para at diyorki hayır ban yiyebilirsiniz
(Not:kayo periko prepleri çok uğraştırıcı ama verdiği para çok güzel)
Cheat engine internetten kolayca indirlebilen bir şey mi?O hilede havayıda değiştirebiliyorsun. Hatta kimin hile açtığını görebiliyormuşsun. Bende yeter dedim bugün cheat engine ile 250lvl+40Milyon para bastım şuanlık ban yok.
Hiç bilmiyorum yani ben onla gta onlineda para basabilecem deneyem yarın bievet 7mb bişey kendi sitesinden şak diye indiriyorsun bilmiyormuydun? ets2 para hilesi içinde kullanılıyor.
Rockstar ip ban atıyormuş galiba o zaman diğer hesaplarlarsa giremem hiç riske atmaya gerek yok o zamanSuyunu çıkarma ama benden söylemesi ban yiyebilirsin.ben bu şekilde bastım.