Güncelleme geldimiGTA 5 yeni nesil güncellemesi epicgames'de olucakmı ön yükleme gözükmüyor çünkü
GelirGüncelleme geldimi
bende bunu merak ediyorum saat kaçta açacaklar acaba epic games e update iGTA 5 yeni nesil güncellemesi epicgames'de olucakmı ön yükleme gözükmüyor çünkü
steamde yanlış hatırlamıyorsam saat 2 de çıkıcaktı, epic gamesede o saatlerde gelirbende bunu merak ediyorum saat kaçta açacaklar acaba epic games e update i
bakalım görelim sat 2 ye kaldı 50 dksteamde yanlış hatırlamıyorsam saat 2 de çıkıcaktı, epic gamesede o saatlerde gelir
bakalım görelim sat 2 ye kaldı 50 dk
bekliyoruma valla ama hala gelmedi bu şekilde duruyor rockstar launcher'da epicten de çık yokSteam’deki tartışmada UK saatine göre 2de çıkacağı yazıyordu(bize göre 17.00). Bende net bilgi bulamadım.
epic games e ayrı eklendi 97 gb olarakbekliyoruma valla ama hala gelmedi bu şekilde duruyor rockstar launcher'da epicten de çık yokAlıntıyı görüntüle
değmez online de sürekli hileleler oyun zevkinin içinden geçiyor hikaye modu grafikler iyileştiği için bakılabilir onun haricibnde yüklenmen boşa olurNe var güncelleme de yeni bölümler olur mu orijinal sitesinden almıştım bende ilk çıktığında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrar kurmaya değer mi