Yardım GTA 5'ten Sonra RDR2 Oynamak

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,993
Şu anda gta 5 oynuyorum. Save kısmında yaklaşık %50 yazıyor. Tüm yan içerikleri vs de yapıyorum ama bazı yan görevler fena sıkıcı. PC yeni olduğundan baya oyun indirdim rdr2 de yüklü ayarlarımı falan yaptım türkçe yama kurdum ama gta 5 bitirmeden başlamayı düşünmüyorum çünkü gta 5 hızlıca bitirip yakayı vs silip online başlamak istiyorum. Rdr2 de de gta 5 sıkıcı çok görev varsa birkaç ay sonra da başlayabilirim. Şu sıralar canım far cry çekiyor bu sırada fc6ya yoğunlaşırım.

Gta serisinin hikayesinden sıkılmanız normal ortalama bi çete oyunu tarzı hikâyesi var bütün gtaların hikayesi aynı. RDR 2 oynamadım ama ağır tempolu bir oyun diye biliyorum ondanda sıkılabilirsiniz.
Ana hikayede sorun yok güzel ben beğendim de yan görevler sıkıcı geldi

RDR 2de oyunu %100 bitirmeye uğraşırsan sıkılırsın. Ana görevleri ve yan görevleri yapıp, haritayı tamamen gezip açayım dersen sıkılmazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şu anda gta 5 oynuyorum. Save kısmında yaklaşık %50 yazıyor. Tüm yan içerikleri vs de yapıyorum ama bazı yan görevler fena sıkıcı. PC yeni olduğundan baya oyun indirdim rdr2 de yüklü ayarlarımı falan yaptım türkçe yama kurdum ama gta 5 bitirmeden başlamayı düşünmüyorum çünkü gta 5 hızlıca bitirip yakayı vs silip online başlamak istiyorum. Rdr2 de de gta 5 sıkıcı çok görev varsa birkaç ay sonra da başlayabilirim. Şu sıralar canım far cry çekiyor bu sırada fc6ya yoğunlaşırım.
Full görev rushlamazsan asla bitmiyor GTA 5. Bende oyun 10 yıldır var nereden baksan 1 kere saveyi zar zor bitirebildim onunda sebebi Steam cloud yoksa o da olmayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr 2'nin hikayesi bence Gta 5'ten daha iyi ama tabii kişisel zevkler değişir linçlemeyin teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Full görev rushlamazsan asla bitmiyor GTA 5. Bende oyun 10 yıldır var nereden baksan 1 kere saveyi zar zor bitirebildim onunda sebebi Steam cloud yoksa o da olmayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr 2'nin hikayesi bence Gta 5'ten daha iyi ama tabii kişisel zevkler değişir linçlemeyin teşekkürler.
Dün gta 5 hikayesini bitirdim 40 saatte. 1-2 yan görev kaldı trevorın yapmayı düşünmüyorum yan görevlerin çoğu sıkıcı.

Geri