indir gitsin parça parça dah çok yorarsın tek posta geceden başlat indirmeyi.arkadaşlar GTA 5 malum 100gb ve PC'm indirirken çok yorulsun istemiyorum. Duraklata duraklata indirmek sizce mantıklı mı? Yada indirirken dikkat etmem gereken şeyler var mı?
yoracağını sanmıyorum. hiç gta oynamadım bu oyunun bu kadar popüler olmasını da anlamıyorumarkadaşlar GTA 5 malum 100gb ve PC'm indirirken çok yorulsun istemiyorum. Duraklata duraklata indirmek sizce mantıklı mı? Yada indirirken dikkat etmem gereken şeyler var mı?
Onun gibi oyun yok çünkü. Bak onun rakibi gibi gözüken watch dogs, saints row gibi oyunlar gta 5 in yanından bile geçemez. Kesinlikle balon bir oyun serisi değildir gta.yoracağını sanmıyorum. hiç gta oynamadım bu oyunun bu kadar popüler olmasını da anlamıyorum
Mafia 1-2 Remasteredlar daha iyi bence.Onun gibi oyun yok çünkü. Bak onun rakibi gibi gözüken watch dogs, saints row gibi oyunlar gta 5 in yanından bile geçemez. Kesinlikle balon bir oyun serisi değildir gta.
Mafia da iyi ama ben yukarıdaki arkadasa soyledim. Gta nın neden popüler olduğunu anlamıyormuş. Gta 5 dünyanın en iyi oyunlarından biridir.Mafia 1-2 Remasteredlar daha iyi bence.