Gta 6 Gerçekten Sızmış

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,451
5-6 saat önce forumda GTA 6 sızdı diye bir konu görmüştüm. Ve ilk başta inanmamıştım ama 1 saat içerisinde Enis KİRAZOĞLU doğrulandığını kanıtlayan bir video attı.
Ve oyunun kaynak kodları da sızmış galiba.

bence 2023'ün Ocak ayında çıkacak oyun. Sizin düşünceleriniz neler?

5-6 saat önce forumda GTA 6 sızdı diye bir konu görmüştüm. Ve ilk başta inanmamıştım ama 1 saat içerisinde Enis KİRAZOĞLU doğrulandığını kanıtlayan bir video attı.

2024 den önce çıkmaz gibi geliyor bana

2023 yılında çıkmasının imkanı yok. En erken 2024 diye düşünüyorum ama gerçekçi olursak 23'de duyurulur 25'de çıkış yapar.

Kaynak kodu sızdırıldıysa yer yerinden oynar lan oyuncular için gta ya gercekten rakipler gormemizi bile saglayabilir

2023ün Ocak ayı diye düşünmek pollyannacilik olur oyun daha erken geliştirme aşamasında oyun daha duyurulmadigina göre en az 2 yılı var artık büyük firmalar öyle yapiyo 2yil boyunca minik fragmanlar yayınlayıp hypeliyolar yani oyun en erken 2024 sonu veya 2025başında gelir o da sorunsuz ilerlerse

2024den önce asla çıkmaz bence.

2023ün Ocak ayı diye düşünmek pollyannacilik olur oyun daha erken geliştirme aşamasında oyun daha duyurulmadigina göre en az 2 yılı var artık büyük firmalar öyle yapiyo 2yil boyunca minik fragmanlar yayınlayıp hypeliyolar yani oyun en erken 2024 sonu veya 2025başında gelir o da sorunsuz ilerlerse
yaw zaten 10 yıl beklemişiz bi 2 yıl daha bekleriz ya

Eğer 2023ün ocağında çıksa zaten tanıtımı çoktan verilirdi. Gta 5de yanlış bilmiyorsam tanıtım 2011de oyun 2013de çıktı. 2024 ortası gibi gelir bence.

ama eğer kaynak kodları da sızdıysa rockstar için çok kötü olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,280
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri