Gta 6 Nin Gta 6 Olduğuna Emi̇nmi̇yi̇z ?

saniye

80+
Reaksiyon skoru
65
youtuberlar diyorki ; rockstar gta 6 yı doğruladı. yeni oyun gta 6 olacak

peki rockstar newswire haber sayfasında niye gta 6 kelimesinden bahsedelmiyor. belki başka bir şey yapabilirler mantık olarak ?
yeni çıkacak oyunun yani gta 6 nın gta 6 olduğuna nasıl emin olabiliriz kanıtları varmı ?

Yanlış hatırlamıyorsam oyundaki karakteri seslendiren ve animasyonda kullanılan sanatçının şuanki çalıştığı proje olarak bi ajans sayfasında GTA 6 olarak yazıyordu, o yüzden ismin GTA 6 olduğuna kesin gözü ile bakılıyor

Yanlış hatırlamıyorsam oyundaki karakteri seslendiren ve animasyonda kullanılan sanatçının şuanki çalıştığı proje olarak bi ajans sayfasında GTA 6 olarak yazıyordu, o yüzden ismin GTA 6 olduğuna kesin gözü ile bakılıyor
onu bende farkettim zaten çalışanlar gta 6 üzerinde çalıştıklarını yazıyorlar ama yinede bu kesin bir kanıt olamaz. niye internette herkes gta 6 çıkacak diye heycanlanıolar ( benim gibi :d ) Bİde Rockstar Niye Oyunun Adından Bahsetmiyor. Şöyle bir teorim var bence hala oyunun adına karar vermediler. oyüzden bahsedilmiyor olabilir

onu bende farkettim zaten çalışanlar gta 6 üzerinde çalıştıklarını yazıyorlar ama yinede bu kesin bir kanıt olamaz. niye internette herkes gta 6 çıkacak diye heycanlanıolar ( benim gibi :d ) Bİde Rockstar Niye Oyunun Adından Bahsetmiyor. Şöyle bir teorim var bence hala oyunun adına karar vermediler. oyüzden bahsedilmiyor olabilir
Kesin kanıt, buyur.
EUJU_DUWAAEL2fB.jpeg

Kesin. Rockstar bir proje üstünde çalıştığını zaten doğruladı. Bu proje için RDR ve GTA IV remastered iptal edildi. Yaklaşık 600 Milyon dolar gibi bir bütçe ayrıldı. Ve GTA Trilogy rezaletinden sonra başarılı bir iş çıkarmak isteyip garantiye alacaklardır. Bir aksilik olmazsa 2024’ün son çeyreğinde GTA6’ya kavuşucaz.

Genelde Rockstar Games'in yapmış olduğu dedikodu algısı.
Tepkileri ölçüyor ve sonra resmi sayfasın da bir ortaya çıkıyor millet küçük dilini yutuyor.
Muhtemelen 5-6 ay içerisin de büyük haber duyurulur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,965
Üyeler
192,572
Son üye
tosba
Geri