GTA 6 Sistem Gereksinimleri Ne Olur ?

saniye

80+
Reaksiyon skoru
65
Bütçe
18
Çıkan GTA 6 Sızıntılarından Oyunun Grafiklerinin üst Düzey Olacağı belirtilmiş Tahminimce En İnce Detayına kadar giderler. yeni çıkan sızıntı ya göre ;
( su fiziği ve hatta rüzgarın sürüş araçlarını nasıl etkilediği dahil olmak üzere çevresel etkilerde devrim yaratacak ) Olarak Bahsediliyor.
Sizce Hangi Sistemler Kaldırır ? (1440P / 4K )

KAYNAK : https://twitter.com/NEWSLEAKSGTAS

Ekler

• FWgzBfwXEAA-Axx.jpg
    FWgzBfwXEAA-Axx.jpg
    425.6 KB · Hit: 116
  • FWgysNAWIAA0CxX.png
    FWgysNAWIAA0CxX.png
    469.9 KB · Hit: 111
Çıkan GTA 6 Sızıntılarından Oyunun Grafiklerinin üst Düzey Olacağı belirtilmiş Tahminimce En İnce Detayına kadar giderler. yeni çıkan sızıntı ya göre ;
( su fiziği ve hatta rüzgarın sürüş araçlarını nasıl etkilediği dahil olmak üzere çevresel etkilerde devrim yaratacak ) Olarak Bahsediliyor.
Her şey optimizasyona bağlı

Bence eğer çıkış tarihi 2023 ü geçmez ise 1080p için rdr 2 sistem gereksinimlerinden biraz daha yüksek olacaktır.

KAYNAK : https://twitter.com/NEWSLEAKSGTAS
Benim düşüncem minimum gtx 1660 süper / rtx 3050 falan olacak.

benim sistem kaldırırmı acaba

Minimum gtx 1660 falan olur herhalde, ne zaman çıkacağına da bağlı

Min. 1650s olabilir veya 1660s
bunlardan b,r,

GTA oyunları, hep zamanın en ağır oyunlarından olmuştur. Minimum 1660 falan bekliyorum.

Dip olacak kart 1660 olur büyük ihtimal ama ben min 3050 falan bekliyorum

Optimizasyon, oyun motorunun performansı, oyunu ulaştırmak istedikleri kitleye göre grafik detaylar, DLLS/FSR desteği...

Geri