sabanozsu
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında 3000 serisi dedikoduları surdan çıkıyor günümüzde en yüksek sistem gereksinimi isteyen oyun 2060 olarak istiyor diye biliyorum fakat 2025 de ilk konsola çıksa hadi ortasında çıktı konsola diyelim pcyede sene sonunda çıksa. Rahat 3000 serisi isteyebilirler sebebi de çok kapsamlı olacak her şey grafikler oynanış binaların içi npc ler oyun içi sistemler hatta trailerde bir şey fark ettim polis goprosu bence bu tüm ozellikler bire bir online rp odaklı örneğin sosyal medya olacak bu yüzden altyapı hazırlamak için bu tarz bir sistem isteyebilirler.oyundan değil de oyun içi sattıklarından kazanıyorlar rockstar gidip minimum 3060-3060ti gibi bir oyun yaparsa ki yapacağını düşünmüyorum kendi ayağına sıkar amaçları tüm kitlenin oynayabilmesi sadece üst düzey sistem sahiplerine bir oyun yaparlarsa oyunun satacağını düşünmüyorum bazı siteler absürt sistem gereksinimleri koymuş minimum 3070 falan abartı adamlar milyar dolar harcadıkları oyunu tüm kitlenin oynayabilmesi için en iyi şekilde optimize etmişlerdir gidip de bir azınlığa oyun çıkaracaklarını düşünmüyorum şahsen oyun yapım ücretini bile çıkaramazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi bakalim 2025 te buradan yazicaz tahminler doğrumu2k rtx her şey high oyun ortalma 30 fps geçmez diyorum 2025 yılında görüşürüz