Neler Yeni

GTA 6'dan Beklentileriniz Neler?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Biliyorsunuz ki GTA 6 fragmanının yayınlanmasına birkaç gün kaldı. Aklıma gelmişken bu soruyu sorayım dedim. Sizin beklentileriniz neler yeni oyundan? Ben bu yeni oyundan daha fazla girilebilen mekan, daha iyi ve akıllı bir yapay zeka, daha iyi dövüş fizikleri (GTA 4'e bakınız) daha iyi bir anti-cheat sistemi, daha iyi sürüş fizikleri (bana göre GTA 5'de kütük gibiydi) ve daha gerçekçi ve iyi bir GTA Online ekonomisi (GTA 5'de soygunlardan kazandığınız para oyundaki satın alınabilecek itemler için yetersiz) bekliyorum.
GTA 4 gibi fizik ve hikaye anlatımları,iyi grafikler, çıktığı gibi PC'ye de gelmesi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,822
İsim
Mert Can Ergün
Harita gta san andres gibi olsun kasabalar 3 tane farklı şehirler her dükkana girebilme özelliği olsun gerçekci yemek yeme özelliği

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
10 Saat sürer artık oyunun bir yerinden bir yerine gitmek
Valla ben 10 saat gitmeye de razıyım hiç sıkıntı yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harita gta san andres gibi olsun kasabalar 3 tane farklı şehirler her dükkana girebilme özelliği olsun gerçekci yemek yeme özelliği
Yemek yemeyi iyi dedin bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA 4 gibi fizik ve hikaye anlatımları,iyi grafikler, çıktığı gibi PC'ye de gelmesi.
Umarım GTA 5 gibi 2-3 yıl sonra PC'ye çıkmaz.

Gloxy

80+ Bronze
Biliyorsunuz ki GTA 6 fragmanının yayınlanmasına birkaç gün kaldı. Aklıma gelmişken bu soruyu sorayım dedim. Sizin beklentileriniz neler yeni oyundan? Ben bu yeni oyundan daha fazla girilebilen mekan, daha iyi ve akıllı bir yapay zeka, daha iyi dövüş fizikleri (GTA 4'e bakınız) daha iyi bir anti-cheat sistemi, daha iyi sürüş fizikleri (bana göre GTA 5'de kütük gibiydi) ve daha gerçekçi ve iyi bir GTA Online ekonomisi (GTA 5'de soygunlardan kazandığınız para oyundaki satın alınabilecek itemler için yetersiz) bekliyorum.
Tr özel fiyatlandırma
download.jpg

JSezar

80+ Silver
cs2 gibi olmasını istemediğim için beklentiyi düşük tutuyorum.

Gloxy

80+ Bronze

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
cs2 gibi olmasını istemediğim için beklentiyi düşük tutuyorum.
Valla söz konusu GTA 6 olunca insan epey hypelanıyor. Ben senin gibi düşük tutmuyorum beklentiyi :D

Top Bottom