CRØXY
80+ Silver
Dahası
Başlıktaki gibi en fazla 25 30k verebilirim gta onlineda zengin gözüken renkli bişiler istiyorum
gta online için ayrı bir mod kurmamız mı gerekiyor yoksa oyunun içinde mi geliyor. Epicten alıcam daBaşlıktaki gibi en fazla 25 30k verebilirim gta onlineda zengin gözüken renkli bişiler istiyorum
Oyunda direk geliyor kankagta online için ayrı bir mod kurmamız mı gerekiyor yoksa oyunun içinde mi geliyor. Epicten alıcam da
Suitin yokmu knks ben suit kullanıyorum 70m parayı çar çur ettim 200k param kaldı benimdeBaşlıktaki gibi en fazla 25 30k verebilirim gta onlineda zengin gözüken renkli bişiler istiyorum
Oyunda direk geliyor kanka
Teşekkür ederimEpicten alsan onlinela beraber yüklüyor
Gittim nightclub banker tonla araba falan aldım onları modifiyeledim üstüne cayo perico yapıp çıkartırım ben o parayı da uğraşmak istemiyorumBana verseydin ya ağzım kokuyo
bende kosatka varda hiç heistlerle uğraşmadım parayıda zamanında hileyle yapmıştımBen kosatkaya biriktiriyorum cayo perico yapabilsem gün boyu oynatım
Hileyle yapıp oyunu salmıştım bende gittim tonla araba apartman falan aldım sadece araba modifiye etmeye giriyorumBen hiç para kasma taktiği bilmiyorum sadece şu beleş para fabrikasından kastım