Modemi sıfırlaYaklaşık 2 haftadır bu problem var TurkNet'den Turkcell'e geçince GTA Online'a girememeye başladım aynı şekilde Social Club'ın internet sitesine de giremiyorum. Çözüm yolunu bilen var mı?
192.168.1.1 sitesine gir orda kullanıcı adı şifreni gir (bilmiyorsan modemin altında yazar büyük ihtimal her ikiside admin dir) dah sonra en altta yeniden başlat yazıyor ona basnasıl yapılıyor?
Senin dediğin adı üzerinde yeniden başlatmak. Benim modemde iğnenin girebileceği kadar bir delik vardı oraya iğne soktum 20sn bekledim sıfırlandı. Modem Vodafone H300sbende geçen aynı hatayı aldım 1 haftaya yakın bekledim düzeldi :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende modem sıfırlama bir işe yaramadı
192.168.1.1 sitesine gir orda kullanıcı adı şifreni gir (bilmiyorsan modemin altında yazar büyük ihtimal her ikiside admin dir) dah sonra en altta yeniden başlat yazıyor ona bas
yada daha alternatif olarak modemi kapat bekle 15-20 dk ama işe yarayacağını düşünmüyorum
dediğinizin aynısını yaptım ama hala giremiyorum malesefSenin dediğin adı üzerinde yeniden başlatmak. Benim modemde iğnenin girebileceği kadar bir delik vardı oraya iğne soktum 20sn bekledim sıfırlandı. Modem Vodafone H300s
İnternetiniz güvenli aile internetiyse güvenliği kapatın bende de aynısı olmuştu kapatınca düzeldiYaklaşık 2 haftadır bu problem var TurkNet'den Turkcell'e geçince GTA Online'a girememeye başladım aynı şekilde Social Club'ın internet sitesine de giremiyorum. Çözüm yolunu bilen var mı?