Bulursan bana da lazım. Tofaşla yanlarım güzelceArkadaşlar ben küçükken oynadığım gta modunu (gta sa turkey 2007) bulamıyorum hiç bir yerde yok eğer siz bulabilirseniz ya da sizde varsa paylaşır mısınız?
Buyurun Okuldaki Pc'lere Yüklüyorduk Biz Oynuyoduk Alın OynayınArkadaşlar ben küçükken oynadığım gta modunu (gta sa turkey 2007) bulamıyorum hiç bir yerde yok eğer siz bulabilirseniz ya da sizde varsa paylaşır mısınız?
Buyurun Okuldaki Pc'lere Yüklüyorduk Biz Oynuyoduk Alın OynayınBulursan bana da lazım. Tofaşla yanlarım güzelce
Dostum ismi gta kurtlar vadisi değildi hatırladığıma göre oyundaki cjin ismi ahmetti oyuna aug silahı ve tofaş serçe gibi şeyler eklenmişti bilgisayarcılarda belki bulurum.Buyurun Okuldaki Pc'lere Yüklüyorduk Biz Oynuyoduk Alın Oynayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyurun Okuldaki Pc'lere Yüklüyorduk Biz Oynuyoduk Alın Oynayın
Bu atılan sanırım GTA vice City modu. Vice City de kurtlar vadisi modu vardı 34 PLT 34 plakalı X5 le piyasa yapardım. Sene 2007 falanDostum ismi gta kurtlar vadisi değildi hatırladığıma göre oyundaki cjin ismi ahmetti oyuna aug silahı ve tofaş serçe gibi şeyler eklenmişti bilgisayarcılarda belki bulurum.