Neler Yeni

GTA San Andreas oyun modunda video çekemiyorum

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Önce Action denedim aslında ilk indirdiğim zaman çekiyordu ve bir anda artık oyun modunda çekmemeye başladı normalde OBS kullanıyordum ama FPS yönünde pek tatmin edici olmadığından Action denemeye karar verdim. OBS'e tekrar döneyim dedim ama OBS'de Oyun Yakalama ile sadece siyah ekran oluyor, nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı?

Action:

1624266051327.png
1624266064996.png

OBS:
1624266090628.png

NOT: Başka oyunlarda sorun yaşamıyorum sadece GTA San Andreas'da oluyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
tam ekrandan çııkarıp kayıt almayı deneyin, ya da pencere yakala özelliği ile kayıt etmeye çalışın.

hihihiha

80+ Bronze
Önce Action denedim aslında ilk indirdiğim zaman çekiyordu ve bir anda artık oyun modunda çekmemeye başladı normalde OBS kullanıyordum ama FPS yönünde pek tatmin edici olmadığından Action denemeye karar verdim. OBS'e tekrar döneyim dedim ama OBS'de Oyun Yakalama ile sadece siyah ekran oluyor, nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı?

Action:

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

OBS:
Alıntıyı görüntüle

NOT: Başka oyunlarda sorun yaşamıyorum sadece GTA San Andreas'da oluyor.
Bunu yapmıştım ben

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Fraps deneyin her oyunda calisiyor

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fraps deneyin her oyunda calisiyor
Fraps ile video çekemiyorum ciddi bir FPS kaybım oluyor. D3DGear ile çekebiliyorum aynı şekilde ama çok FPS kaybı oluyor.
Bunu yapmıştım ben
Sorunum OBS ile değil sadece GTA San Andreas ile oluyordu ama OBS için problemi çözdüm Action için çözemedim.
tam ekrandan çııkarıp kayıt almayı deneyin, ya da pencere yakala özelliği ile kayıt etmeye çalışın.
Çözünürlüğü bir kere düşürüp yükseltince GTA'da yakalamaya başladı ama Action için aynı şey olmadı nedenini anlamadım Action benim için çok önemli Time-Shift olayı Action ve ShadowPlay'de var diye biliyorum.

Top Bottom