+1Grand Theft Auto: San Andreas on Steam
Five years ago Carl Johnson escaped from the pressures of life in Los Santos, San Andreas... a city tearing itself apart with gang trouble, drugs and corruption. Where filmstars and millionaires do their best to avoid the dealers and gangbangers. Now, it's the early 90s. Carl's got to go home.store.steampowered.com
knk param olsa alırım ama yok
ücretsiz yokmuGrand Theft Auto: San Andreas on Steam
Five years ago Carl Johnson escaped from the pressures of life in Los Santos, San Andreas... a city tearing itself apart with gang trouble, drugs and corruption. Where filmstars and millionaires do their best to avoid the dealers and gangbangers. Now, it's the early 90s. Carl's got to go home.store.steampowered.com
Bir ara Rockstar Games herkese ücretsiz olarak vermişti, ama üzerinden baya geçti.knk param olsa alırım ama yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ücretsiz yokmu
başka sitelere güvenmeknk param olsa alırım ama yok
ücretsiz yokmu
15- İllegal, korsan içerik paylaşımı yasak.Korsan içerikli site paylaşımı
bunun gibi siteler var
çokta güvenme
unntum ya15- İllegal, korsan içerik paylaşımı yasak.
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.donanimarsivi.com
değiştirdim sıkıntı olur mu15- İllegal, korsan içerik paylaşımı yasak.
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.donanimarsivi.com
Sıkıntı olmaz, bir dahakine dikkat et yeter.değiştirdim sıkıntı olur mu
eyw reis uyardığın içinSıkıntı olmaz, bir dahakine dikkat et yeter.
Kardeş 100 liralık oyun demiyoruz burada. Korsan oynamanın da bir adabı var.knk param olsa alırım ama yok
ücretsiz yokmu