Neler Yeni

GTA The Trilogy almaya değer mi?

Wane

80+

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
Dostum paran varsa al hem oynamak istiyomuşsun ne tutuyo ki seni ölümlü dünya al gitsin 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,142
İsim
Murat Orhan
Torrent indir diyorsun ama virüslü diyorum yani çoğu kişi öyle diyor güvenilir bir site yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç tane torrent sitesi var nereden bileyim virüslü olmadığını hocam :D
Kanka ben psp oyunlarını falan full torrent indiriyorum hiç sıkıntı yaşamadım valla

yusuftheayay

80+ Bronze
Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar sorunlar düzelmiş diyorlar 530 lira 3 oyuna vermek mantıklı mı alasım çok var oynayasım çok var grafik yüzünden alıyorum mod yapmak istemiyorum almakta istiyorum sizce oynanır mı?
Git rdr2 cyberpunk god of war al o paraya 😂😂

TİTAN.

80+ Platinum
Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar sorunlar düzelmiş diyorlar 530 lira 3 oyuna vermek mantıklı mı alasım çok var oynayasım çok var grafik yüzünden alıyorum mod yapmak istemiyorum almakta istiyorum sizce oynanır mı?
Alma xbox game pasın önümüzdeki ay trilojiyi kütüphanesine ekliycek alınabilecek bir ton oyun var onun yerine

Horizon zero dawna bakılabilir

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Aga o paraya GTA 5+RDR2+Mafia DE+Mafia 2 alırsın. Öyle bir aptallık etme. (İndirimli fiyatları baz aldım.)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Wane

80+
Alma xbox game pasın önümüzdeki ay trilojiyi kütüphanesine ekliycek alınabilecek bir ton oyun var onun yerine

Horizon zero dawna bakılabilir
kesin ekleyecek mi ? xbox game pass pc için trilogyi?

JSezar

80+ Silver
Paran varsa alınir?

Top Bottom