Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
O kaldırıldı yenisini almanız lazım.
Eski olandan mı bahsediyorsun?kankam satıştayken aldım kaç ay önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
Hocam eskisini aldım diyorum eski halini daha nasıl anlatayım.Oda satıştan kalktı şuanda bende diyorumki eskisi var diye yenisini verme durumu olurmu merak ettiğim tek şey buDaha yeni duyurusu yapıldı.
İyi misin hocam?
Olmaz büyük ihtimalle.Hocam eskisini aldım diyorum eski halini daha nasıl anlatayım.Oda satıştan kalktı şuanda bende diyorumki eskisi var diye yenisini verme durumu olurmu merak ettiğim tek şey bu
Kütüphane de gözükmüyorsa gelmez ayrıca yeni versiyonu da vermez.Hocam eskisini aldım diyorum eski halini daha nasıl anlatayım.Oda satıştan kalktı şuanda bende diyorumki eskisi var diye yenisini verme durumu olurmu merak ettiğim tek şey bu
Hayır öyle bir şey yok.eskiden almıştım şeyi soruyorum eskisi var bende diğeri yeni bir oyun olarakmı gelicek yoksa mafiadaki gibimi üstünemi gelcek
ben cracklerim onu ondan kafam rahatGta trilogy yi 15 TL ye aldım.Satıştan kalktı yeni versiyonu bana ücretsizmi verilecek ?
Sadece San Andreas gelcek diye duydum.XBoX Gamepass'e yeni Remaster versiyonları gelecekmiş sanırım.
Eski sürümler Steam'den kaldırılmış diye duydum. Daha önce alanların kütüphanesinde görünür ve oynar ama.
530TL'ye satılan oyunu bedava vereceklerini zannetmiyorum.Gta trilogy yi 15 TL ye aldım.Satıştan kalktı yeni versiyonu bana ücretsizmi verilecek ?