Neler Yeni

GTA Trilogy Definitive Edition Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Remastered olduğu için fragmandaki görüntüler bence oldukça tatmin edici.
Maalesef o fiyatı hak etmiyor.
Ayrıca eski sürümü de satıştan çekmeleri ironik.
Çünkü modlu GTA gibi duruyor değilse bile eski oyunlar mod açısından zengin insanlar eskisini alıp mod atıcaklardı ve Rockstar bunu istemedi muhtemelen.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kopyala-Yapıştır mantığı ile yapılmış.
150TL olursa alınabilir.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Rockstar gözümden düştü. Modlarla daha iyi yapılan oyunu kendileri ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Modları yapanlar da sıradan yazılımcılar büyük şirkette çalışanlar değiller. Koskoca Rockstar beceremiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek oyun 60 TL olsa bile yeter alırım GTA SA'yı.
Gamepass gelecek 30 lira verirsin oynarsın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Rockstar gözümden düştü. Modlarla daha iyi yapılan oyunu kendileri ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Modları yapanlar da sıradan yazılımcılar büyük şirkette çalışanlar değiller. Koskoca Rockstar beceremiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepass gelecek 30 lira verirsin oynarsın.
Bende şöyşle bir sorun var.
Ben bir şeyi elde ediceksem o benim olucak.
Malesef bu aylık sistemleri pek sevmiyorum he oyun tek fiyatı 60 civarı üstünde çıkarsa gamepass alıcam gibi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bende şöyşle bir sorun var.
Ben bir şeyi elde ediceksem o benim olucak.
Malesef bu aylık sistemleri pek sevmiyorum he oyun tek fiyatı 60 civarı üstünde çıkarsa gamepass alıcam gibi.
Türkiye'de en ucuz oyun oynama yöntemi Gamepass. Prensiplerini bir kenara bırakıp almalısın. Başka çare yok çünkü hiçbirimiz zengin değiliz. Yada gidip 530 TL'yi vereceksin. Seçim senin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türkiye'de en ucuz oyun oynama yöntemi Gamepass. Prensiplerini bir kenara bırakıp almalısın. Başka çare yok çünkü hiçbirimiz zengin değiliz. Yada gidip 530 TL'yi vereceksin. Seçim senin.
PC olsa dediğin olur zaten o yüzdne genelde bir oyun indirime girmesini beklerim ben Forza Motorsport 7'yi bile satıştan kalkmadan çnceki indirimlerini bekledim öyle bir manyağım :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
PC olsa dediğin olur zaten o yüzdne genelde bir oyun indirime girmesini beklerim ben Forza Motorsport 7'yi bile satıştan kalkmadan çnceki indirimlerini bekledim öyle bir manyağım :)
Konsol mu var sende.

Doğuhan

80+ Silver
Remake olmadığı için çok ta şaşırmadım kötü çıkmasına bu fiyata asla alınmaz bence

Top Bottom