Ferhat Yalçın
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Alınır daha 3 gün önce hikaye modunu 40 saatte bitirdim. Online başladım ama bir türlü heist yapamıyom. Prison break sanırım öyle bir heist var elemanlar mal mal ölüp duruyor yaklaşık 10 kere denedim. Online için arkadaş lazım harbiden. Ama hikaye modu hala iyi. Yan görevler biraz sıkıcı ama ana hikaye güzel hiç sıkılmadımGta V %50 indirim gelmiş alınır mı?
Normal şekilde oynanılıyormu yoksa bu hikaye modu falanmıGtayı 4 kere bitirdim bazı görevler de sinir krizi geçirsem de iyi oyun alınır
Online da var hikaye de varNormal şekilde oynanılıyormu yoksa bu hikaye modu falanmı
Aynı şekilde bende. Şuan da gta5 ve rdr2 yüklü ama hiç sarmiyor. Silmeyede kiyamiyorum 120gb her biri. Öyle duruyorlarbi ben beğenemedm galiba. gta5 aldım ama toplasan 2-3 saat oynamamışımdır. rdr2 gibi![]()
Hocam haritadaki V simgesine gidin o soygun hem tek kişi yapılıyor hemde baya iyi para veriyor. Sonra kosatka alıp cayo perico yaparsınız ztn.Alınır daha 3 gün önce hikaye modunu 40 saatte bitirdim. Online başladım ama bir türlü heist yapamıyom. Prison break sanırım öyle bir heist var elemanlar mal mal ölüp duruyor yaklaşık 10 kere denedim. Online için arkadaş lazım harbiden. Ama hikaye modu hala iyi. Yan görevler biraz sıkıcı ama ana hikaye güzel hiç sıkılmadım