Gta V %50 indirim gelmiş alınır mı?

Reaksiyon skoru
22

Ekler

• IMG_0952.webp
    IMG_0952.webp
    135.7 KB · Hit: 81
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alınır daha 3 gün önce hikaye modunu 40 saatte bitirdim. Online başladım ama bir türlü heist yapamıyom. Prison break sanırım öyle bir heist var elemanlar mal mal ölüp duruyor yaklaşık 10 kere denedim. Online için arkadaş lazım harbiden. Ama hikaye modu hala iyi. Yan görevler biraz sıkıcı ama ana hikaye güzel hiç sıkılmadım

Gtayı 4 kere bitirdim bazı görevler de sinir krizi geçirsem de iyi oyun alınır

• Beğen
Bem PS5'te yanlış fiyatlandırma sebebiyle 240 TL'ye geldiği için almıştım. Hikaye modunu oynuyorum ama sırf oynamak için. Pek benlik bir oyun değilmiş. Belki ileride açılır. Daha başlardayım.

bi ben beğenemedm galiba. gta5 aldım ama toplasan 2-3 saat oynamamışımdır. rdr2 gibi :D

Alınır daha 3 gün önce hikaye modunu 40 saatte bitirdim. Online başladım ama bir türlü heist yapamıyom. Prison break sanırım öyle bir heist var elemanlar mal mal ölüp duruyor yaklaşık 10 kere denedim. Online için arkadaş lazım harbiden. Ama hikaye modu hala iyi. Yan görevler biraz sıkıcı ama ana hikaye güzel hiç sıkılmadım
Hocam haritadaki V simgesine gidin o soygun hem tek kişi yapılıyor hemde baya iyi para veriyor. Sonra kosatka alıp cayo perico yaparsınız ztn.

• Beğen
Ben indirim bekleyip epic den almanızı tavsiye ederim. 100 TL daha ucuza alırsınız ama önemi yok derseniz, GTA 5 sonuçta gelmiş gecmiş en iyi oyunlardan biri almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 500 saatim var 150 si falan hikayedir. Ama ana hikaye 40 saatte filan bitiyor gerisi mod takılmaca filan.

Geri