Neler Yeni

Yardım GTA V Anlamsız Düşük FPS Sorunu

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Arkadaşlar bi kaç gün önce yine böyle bi konu açmıştım.Yeni ekran kartı almama rağmen GTA V´de çok düşük fpsler alıyorum, bana format at denildi format attım ama yinede düşük fps alıyorum.Eski ekran kartım GTX 750 Ti´dı 50 60fps alıyordum şuan 1650 gaming x ama hala aynı fpslerde dolaşıyor sebebi nedir lütfen yardımcı olur musunuz

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Eski kartınla 50 60 FPS ne zaman önce alıyordun?
Oyun içi ayarların ne?
Advanced Graphics ayarları açık mı?
Driverlar güncelmi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar bi kaç gün önce yine böyle bi konu açmıştım.Yeni ekran kartı almama rağmen GTA V´de çok düşük fpsler alıyorum, bana format at denildi format attım ama yinede düşük fps alıyorum.Eski ekran kartım GTX 750 Ti´dı 50 60fps alıyordum şuan 1650 gaming x ama hala aynı fpslerde dolaşıyor sebebi nedir lütfen yardımcı olur musunuz
Online da mı? Bir yerde okumuştum Online da 60 FPS limit varmış.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Lütfen fps yüksek oldugu an ile düşük oldugunu düşündüğünüz anın ss ini paylasıyn msı after bourner ile.
Lütfen gündüzmü gecemi fps düşüşlerin oldugunu belirtin biz nerdne bilelim sarı çizmeli memmet ağa.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
V-Sync açık olabilir, darboğaz oluyor olabilir.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski kartınla 50 60 FPS ne zaman önce alıyordun?
Oyun içi ayarların ne?
Advanced Graphics ayarları açık mı?
Driverlar güncelmi?
1-Yaklaşık 1 ay önce kadar
2- Hepsi en yüksekte sadece bazıları 1 2 tık yükseğin altında
3-Açık
4-Güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

V-Sync açık olabilir, darboğaz oluyor olabilir.
V-Sync kapalı darboğaz oranına baktım internette %6 gösteriyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen fps yüksek oldugu an ile düşük oldugunu düşündüğünüz anın ss ini paylasıyn msı after bourner ile.
Lütfen gündüzmü gecemi fps düşüşlerin oldugunu belirtin biz nerdne bilelim sarı çizmeli memmet ağa.a
Araba sürerken vs 40a düştüğü oluyor onun haricinde gece veya gündüz farketmiyor fps artması gerekirken hep aynı

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
1-Yaklaşık 1 ay önce kadar
2- Hepsi en yüksekte sadece bazıları 1 2 tık yükseğin altında
3-Açık
4-Güncel
Dostum öncelikle 1650 Zaten tam olarak güncel oyunlarda ultra ayarlarda güzel fps ler verebilecek güçte değil, gta 5 te ultra da zaten 60 civarı veriyor birde sen advanced graphics ayarlarını yani fps e çok fena etki eden ayarları açmışsın.
Advanced graphics ayarları bana göre gereksiz ayarlar ve dediğim gibi fps e çok etki ediyorlar o ayarları kapat ve bir kaç ultra olan ayarı high a çek msaa 8X felansa düşür gibi gibi, fps in artacaktır.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Dostum öncelikle 1650 Zaten tam olarak güncel oyunlarda ultra ayarlarda güzel fps ler verebilecek güçte değil, gta 5 te ultra da zaten 60 civarı veriyor birde sen advanced graphics ayarlarını yani fps e çok fena etki eden ayarları açmışsın.
Advanced graphics ayarları bana göre gereksiz ayarlar ve dediğim gibi fps e çok etki ediyorlar o ayarları kapat ve bir kaç ultra olan ayarı high a çek msaa 8X felansa düşür gibi gibi, fps in artacaktır.
Dediklerinin hepsini önceden denedim zaten, ayar düşürmek hiçbir fayda etmedi, hem diyorum ki 2gblik eski ekran kartımla bile ayarlar şuanki ayarlarıma yakınken daha iyi fps veriyordu. Ekran kartımı geliştirmeme rağmen neden düşük fps alıyorum? Bunun cevabını istiyorum sadece ayarla falan bi ilgisi yok

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dediklerinin hepsini önceden denedim zaten, ayar düşürmek hiçbir fayda etmedi, hem diyorum ki 2gblik eski ekran kartımla bile ayarlar şuanki ayarlarıma yakınken daha iyi fps veriyordu. Ekran kartımı geliştirmeme rağmen neden düşük fps alıyorum? Bunun cevabını istiyorum sadece ayarla falan bi ilgisi yok
İşlemcin nedir dostum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom