Neler Yeni

GTA V Ban Yedim Nasıl Düzeltebilirim?

Renoverte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Şen
Öncelikle merhaba. Bugün GTA V Onlinedan ban yedim. Sebebini az çok tahmin edebiliyorum ama yine de açıklayayım. Bildiğiniz üzere Onlineda para kasmak çok zor ve level sistemi sizi çok kitliyor. Bende daha fazla zevk alıyım diye para hilesi ve lvl hilesi yaptım (ikisinide çok fazla abartmadım) 200 lvl da her şey açılıyor diye 210 lvl fln yaptım. Bunun dışında bir hile kullanmadım (god mode, hapis etme, kickleme vb.) yani oyuncuları rahatsız edecek veya işte heist editor fln hiç kullanmadım. Sırf para ve level hilesi için anladığım kadarıyla sınırsız ban yedim. Tarih fln yazmıyor çünkü. Ticket açtım ama cevap vermediler bir türlü. Eğer bu sorunu çözebilecek bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    21.4 KB · Hit: 328

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Yani hocam hilenin iyisi kötüsü olmaz, geri dönüşü olacağını sanmıyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ünlülerin bile banlarını kaldırmıyorlar geçmiş olsun.

Renoverte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banı asla kaldıramazsın. Hile yapmanın ban sebebi olduğunu bilmen lazımdı.
biliyorum zaten dediğim gibi. Ama oyuncuları darlayan ve ciddi şekilde rahatsız eden hileciler yerine benim banlanman biraz ironik. Adam 8000 lvl god mode ile dolaşıyor ama ban yemiyor :/

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Öncelikle merhaba. Bugün GTA V Onlinedan ban yedim. Sebebini az çok tahmin edebiliyorum ama yine de açıklayayım. Bildiğiniz üzere Onlineda para kasmak çok zor ve level sistemi sizi çok kitliyor. Bende daha fazla zevk alıyım diye para hilesi ve lvl hilesi yaptım (ikisinide çok fazla abartmadım) 200 lvl da her şey açılıyor diye 210 lvl fln yaptım. Bunun dışında bir hile kullanmadım (god mode, hapis etme, kickleme vb.) yani oyuncuları rahatsız edecek veya işte heist editor fln hiç kullanmadım. Sırf para ve level hilesi için anladığım kadarıyla sınırsız ban yedim. Tarih fln yazmıyor çünkü. Ticket açtım ama cevap vermediler bir türlü. Eğer bu sorunu çözebilecek bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen?
dostum hile yapıp ban yemişsin işte eğer bir suçun olmasaydı belki yardım edebilirdim ama senin yaptığında az değil birçok oyuncu o seviyelere ulaşmak için saatlerini harcıyolar ve oyun içi para sistemide bir ekonomik model gibi bir şey oluyor adamlar paralarını onlardan kazanıyolar maalesef çözümü yok

Renoverte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
İlk hilende ticket atıp af dileyebiliyorsun. Senden bir daha yapmamanı istiyorlar ve hesabı sıfırlayıp banını açıyorlar. Sonrasında yaparsan affı yok. Sistem değişmediyse tabii. Aynısı DS3 için de geçerliydi ama şuan durumlar ne bilmiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Daha önceden yapmıştım hileyi ama o sırada bir şey yapmadılar. Kafalarına göre hareket ediyorlar gibime geliyor
Hayır, ilk ban 30 gün oluyor ikaz gibi düşünebilirsin. İkincide gözünün yaşına bakmazlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,154
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
biliyorum zaten dediğim gibi. Ama oyuncuları darlayan ve ciddi şekilde rahatsız eden hileciler yerine benim banlanman biraz ironik. Adam 8000 lvl god mode ile dolaşıyor ama ban yemiyor :/
Hayır senin banlanman ironik falan değil gayet de yerinde, evet oyunun hile koruma sistemi leş gibi ancak banlanmayan hilecilerin olması seni haklı çıkarmıyor. Bu oyunda senin ban yemen gayet de yerinde olmuş çünkü hiçbir hile kullanmayıp hileciler tarafından kicklenip ban yiyenler bile var.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
İlk hilende ticket atıp af dileyebiliyorsun. Senden bir daha yapmamanı istiyorlar ve hesabı sıfırlayıp banını açıyorlar. Sonrasında yaparsan affı yok. Sistem değişmediyse tabii.
Sistem hiçbir zaman öyle olmadı, ilk sefer 30 gün ban yiyorsun sonrasında kalıcı.

Renoverte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Şen
dostum hile yapıp ban yemişsin işte eğer bir suçun olmasaydı belki yardım edebilirdim ama senin yaptığında az değil birçok oyuncu o seviyelere ulaşmak için saatlerini harcıyolar ve oyun içi para sistemide bir ekonomik model gibi bir şey oluyor adamlar paralarını onlardan kazanıyolar maalesef çözümü yok
çoğu kişi hile yapıp geçiyor o levellara. oyunda 450 saatim var ama o levellara ulaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk hilende ticket atıp af dileyebiliyorsun. Senden bir daha yapmamanı istiyorlar ve hesabı sıfırlayıp banını açıyorlar. Sonrasında yaparsan affı yok. Sistem değişmediyse tabii. Aynısı DS3 için de geçerliydi ama şuan durumlar ne bilmiyorum.
Bana hiç uyarı fln yapmadılar

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Sistem hiçbir zaman öyle olmadı, ilk sefer 30 gün ban yiyorsun sonrasında kalıcı.
Kendi tecrübem bu yönde oldu. Yıllardır oynamıyorum illaki politikaları değişmiştir.

Top Bottom