Neler Yeni

GTA V Ban Yedim Nasıl Düzeltebilirim?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

JustPlayer004

80+ Bronze
Öncelikle merhaba. Bugün GTA V Onlinedan ban yedim. Sebebini az çok tahmin edebiliyorum ama yine de açıklayayım. Bildiğiniz üzere Onlineda para kasmak çok zor ve level sistemi sizi çok kitliyor. Bende daha fazla zevk alıyım diye para hilesi ve lvl hilesi yaptım (ikisinide çok fazla abartmadım) 200 lvl da her şey açılıyor diye 210 lvl fln yaptım. Bunun dışında bir hile kullanmadım (god mode, hapis etme, kickleme vb.) yani oyuncuları rahatsız edecek veya işte heist editor fln hiç kullanmadım. Sırf para ve level hilesi için anladığım kadarıyla sınırsız ban yedim. Tarih fln yazmıyor çünkü. Ticket açtım ama cevap vermediler bir türlü. Eğer bu sorunu çözebilecek bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen?
iyikide ban yemissiniz hocam hileciler eninde sonunda cezasını buluyor sonunda yapmasaydınız hile banda yemezdiniz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,120
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben banlanmıştım ama karakterim ve ilerlemem sıfırlanmıştı. Bu perma ban galiba
Evet genelde ilkinden 30 gün ban yersin, hesabın sıfırlanır - sadece satın aldığın oyun içi para gelir - ve bir kere daha aynı hataya düşersen perma yiyeceğin konusunda uyarılırsın.

Renoverte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Şen
iyikide ban yemissiniz hocam hileciler eninde sonunda cezasını buluyor sonunda yapmasaydınız hile banda yemezdiniz
iyiki ban mı yemişim? Kimseye zararım olmadı. Para hilesini yapıp ortalıkta dolaşıyordum. Sizin bahsettiğiniz hileciler oyuncuları darlayanlar. Ben onlardan hiç olmadım olmam da. Oyunun gidişatını ya da diğer oyuncuları rahatsız eden bir şey yapmadım. Ama bunun için perma ban yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet genelde ilkinden 30 gün ban yersin, hesabın sıfırlanır - sadece satın aldığın oyun içi para gelir - ve bir kere daha aynı hataya düşersen perma yiyeceğin konusunda uyarılırsın.
bende hiç uyarı falan yapılmadı

JustPlayer004

80+ Bronze
iyiki ban mı yemişim? Kimseye zararım olmadı. Para hilesini yapıp ortalıkta dolaşıyordum. Sizin bahsettiğiniz hileciler oyuncuları darlayanlar. Ben onlardan hiç olmadım olmam da. Oyunun gidişatını ya da diğer oyuncuları rahatsız eden bir şey yapmadım. Ama bunun için perma ban yiyorum
para hilesi level hilesi yaptın ve diyelim oyunda tank aldın rahatsız ediyorsun hile ne olursa olsun kötüdür

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,120
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Perma yemen için illaha oyuncuları darlayıp rahatsız etmen gerekmiyor, yaptığın şey zaten permayı hak eden bir davranış, geçmiş olsun.

Bence de yapılamamalı, hilecilere ilkten permayı çakmalılar.

Renoverte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Şen
para hilesi level hilesi yaptın ve diyelim oyunda tank aldın rahatsız ediyorsun hile ne olursa olsun kötüdür
hayır tam aksine. Uçan motorla geziniyorum etrafta (tank seven birisi değilim) havada kendimce gezinirken geliyor birisi vuruyor. Ama ona bakmıyorum bile. Adamlar en kötü hileleri yapıyor ve banlanmıyor ama ben en basit hileyi yapınca perma ban yiyorum. Mükemmel sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kerem
Öncelikle merhaba. Bugün GTA V Onlinedan ban yedim. Sebebini az çok tahmin edebiliyorum ama yine de açıklayayım. Bildiğiniz üzere Onlineda para kasmak çok zor ve level sistemi sizi çok kitliyor. Bende daha fazla zevk alıyım diye para hilesi ve lvl hilesi yaptım (ikisinide çok fazla abartmadım) 200 lvl da her şey açılıyor diye 210 lvl fln yaptım. Bunun dışında bir hile kullanmadım (god mode, hapis etme, kickleme vb.) yani oyuncuları rahatsız edecek veya işte heist editor fln hiç kullanmadım. Sırf para ve level hilesi için anladığım kadarıyla sınırsız ban yedim. Tarih fln yazmıyor çünkü. Ticket açtım ama cevap vermediler bir türlü. Eğer bu sorunu çözebilecek bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen?
aynı şekilde bende lvl hilesi yapmıştım ama bi sorun olmamıştı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
biliyorum zaten dediğim gibi. Ama oyuncuları darlayan ve ciddi şekilde rahatsız eden hileciler yerine benim banlanman biraz ironik. Adam 8000 lvl god mode ile dolaşıyor ama ban yemiyor :/
Bir şeyi 1 milyon kişi yapınca o yanlış olmaktan çıkmıyor

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
kalkmaz hocam keşke yapmasaydın geçmiş olsun

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
ban işi belli olmuyor benim arkadaşım csde bedava hile kullanıyodu ama mevlana aim wh alayı full dü ve 2 3 ay kadar kullandı şuan faceit oynuyo ban yemedi hala :) keşke sizde o şanslı kişilerden olsaydınız ama yemişsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,926
Üyeler
161,524
Son üye
Beytwo
Top Bottom