Driver güncelmi?merhaba gtx 1060 6g gb ekran kartim var .daha once gta v'de yuksek ayarlarda 70-100 fps arasi aliyordum.ama simdi 14-20fps aliyorum
Oyundayken ısı kontrolü yapar mısını ? Sıcaklıktan dolayı işlemci hızını çok düşürüyodur.merhaba gtx 1060 6g gb ekran kartim var .daha once gta v'de yuksek ayarlarda 70-100 fps arasi aliyordum.ama simdi 14-20fps aliyorum
drive guncel ssd samsung m2 virus yok.diger oyunlarda fps sorunu yokDriver güncelmi?
Sistemde virüs v.b varmı?
SSD Ne?
bilgisayari aldigimdan beri ayni ayarlardaNvidia'ya dün güncelleme gelmişti,
Bugün arkadaş ile birlikte driverı güncelledikten sonra bizde de FPS'te biraz düşüş vardı.
Denetim masasından 3D ayarlarını vs. kontrol etmeni öneririm.
55-60 derecede.isinma sorunu yokOyundayken ısı kontrolü yapar mısını ? Sıcaklıktan dolayı işlemci hızını çok düşürüyodur.
eski driver kurdum denedim gene ayni.driver sorunu degil benceNvidia'ya dün güncelleme gelmişti,
Bugün arkadaş ile birlikte driverı güncelledikten sonra bizde de FPS'te biraz düşüş vardı.
Denetim masasından 3D ayarlarını vs. kontrol etmeni öneririm.
Ben driver sorunu var demedim ki.bilgisayari aldigimdan beri ayni ayarlarda
eski driver kurdum denedim gene ayni.driver sorunu degil bence
Ben driver sorunu var demedim ki.
"Yeni gelen güncellemeden sonra bizde de kasıyordu, 3D ayarlarını kontrol et" dedim.
Ben Türkiye'deyim, arkadaşım Kanada'da.
İkimiz de aynı anda güncelledik driverları ve oyuna girdiğimizde ikimizin de oyunu hafiften kasıyordu.
Nvidia denetim masasından ayarları kontrol edip düzenledik, sonrasında herhangi bir kasma olmadı.
O yüzden "ayarlarını kontrol et" dedim.
[/QUOkontrol etdim.sorun yok