Arkadaşlar merhaba, kullandığım sistemde Ryzen 5 3500 ve Asus Dual Evo RTX 2060 bulunmakta ve GTA V oynarken GPU kullanımı şehir içinde 40-60 arası oluyor ve anlamsızca düşük FPS ile oynuyorum. Tüm ayarları fulledim, GPU kullanımında artış olmadı. Sadece 8x MSAA ile oynadığımda kullanım yükseliyor ama bu sefer de FPS aynı kalıyor. Çim kalitesini "Ultra" yapıp bir dağa çıkınca kullanım 70-85 arasına çıkıyor ve FPS yaklaşık 10 artıyor. Bu arada başka oyunlarda bu sorunu yaşamadım, The Forest oynarken GPU sonuna kadar kullanılıyor ve düzgün bir FPS değeriyle oynuyorum. İşlemcinin fazla ısınmasından kaynaklı CPB'yi kapatmak zorunda kaldım, bu nedenle ekran kartını beslemekte yetersiz kalıyor olabilir mi? Bilgi sahibi olanlar yardım ederse çok memnun olurum.
Not: Burada yazdığım her şey GTA V Online için geçerli, Story Mode'de aynı sorun var. Fakat Story Mode'de, GTA Online'ye nazaran daha az detay olduğu için az kullanımda bile 90-100 FPS arası alabiliyorum.
Not: Burada yazdığım her şey GTA V Online için geçerli, Story Mode'de aynı sorun var. Fakat Story Mode'de, GTA Online'ye nazaran daha az detay olduğu için az kullanımda bile 90-100 FPS arası alabiliyorum.