Güldürdün.Vay maşallah i9-2080ti-32gb RAM var crack oynuyor.Hocam açılırken yönlendirir zaten.
Ne diyeceğim bilemiyorum. Fark etmedin ama adamın canavarı var Epic Games kullanmayı bilmiyor.Vay maşallah i9-2080ti-32gb RAM var crack oynuyor.Hocam açılırken yönlendirir zaten.
olum o sistem ne arar bende öylesine yazdım oraya daha önce epicden saece fortnite oynadım o tarz oyun oynamadım o yüzden sordumVay maşallah i9-2080ti-32gb RAM var crack oynuyor.Hocam açılırken yönlendirir zaten.
Oyunu oyna diyosun social Clup e yönlendiriyor Zaten. Ordan hesabın varsa giriş yap yoksa kayıt ol öyle giriş yap. Sonra oyun açılınca story mod veya online yazar hangisine girmek istiyorsan ordan seçersin.olum o sistem ne arar bende öylesine yazdım oraya daha önce epicden saece fortnite oynadım o tarz oyun oynamadım o yüzden sordum
peki story mod la online farkı neOyunu oyna diyosun social Clup e yönlendiriyor Zaten. Ordan hesabın varsa giriş yap yoksa kayıt ol öyle giriş yap. Sonra oyun açılınca story mod veya online yazar hangisine girmek istiyorsan ordan seçersin.
Storyde tek oynarsin onlinede adı üstüne online yani , arkadaşların veya sunucuda aktif olan diğer insanlarla görev vs. Yaparsın.peki story mod la online farkı ne