GTA V Online Girmek

Xeraton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
893
Arkadaşlar ben daha önce crack gta 5 oynamıştım ama böyle bi uygulamadan girilen oynamadım şimdi ben oyun yüklenince nasıl gircem online a falan nasıl gircem bilen arkadaşlar yazabilir mi teşekkür ederim

Vay maşallah i9-2080ti-32gb ram var crack oynuyor.Hocam açılırken yönlendirir zaten.

oyunun kısayolu ana ekrana gelicek zaten ama rockstar a kayıt olman lazım oyuna girince ilk önce story moda girmen lazım başını geçince oyundan online geçebilirsin oyunu kapatıp açtığında ekran online mevcut olacak zaten

Vay maşallah i9-2080ti-32gb RAM var crack oynuyor.Hocam açılırken yönlendirir zaten.
Ne diyeceğim bilemiyorum. Fark etmedin ama adamın canavarı var Epic Games kullanmayı bilmiyor.

Vay maşallah i9-2080ti-32gb RAM var crack oynuyor.Hocam açılırken yönlendirir zaten.
olum o sistem ne arar bende öylesine yazdım oraya daha önce epicden saece fortnite oynadım o tarz oyun oynamadım o yüzden sordum

olum o sistem ne arar bende öylesine yazdım oraya daha önce epicden saece fortnite oynadım o tarz oyun oynamadım o yüzden sordum
Oyunu oyna diyosun social Clup e yönlendiriyor Zaten. Ordan hesabın varsa giriş yap yoksa kayıt ol öyle giriş yap. Sonra oyun açılınca story mod veya online yazar hangisine girmek istiyorsan ordan seçersin.

Oyunu oyna diyosun social Clup e yönlendiriyor Zaten. Ordan hesabın varsa giriş yap yoksa kayıt ol öyle giriş yap. Sonra oyun açılınca story mod veya online yazar hangisine girmek istiyorsan ordan seçersin.
peki story mod la online farkı ne

Geri