Neler Yeni

gta v oynarken sistemim de durduk yere takılmalar oluyor

Can...

80+ Platinum
arakdaşlar bazen oluyor bazen olmuyor bu sorun gta v oynarken durduk yere takılmalar oluyor sebebini çözemedim birde kulaklık takılı arada çıt çıt ses gelyıor bi kez çıt diyo 5 dk 10 dk sonra gene çıt edıyor ama sadece gta v oynarken ( sistemim imzamda var )

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
takılmalar derken bunlar anlık takılmalar mı yoksa 1 saniye falan süren takılmalar mı? Msi afterburner açık şekilde ekran videosu çekip paylaşırsanız daha faydalı olur hocam.

brsokcu

80+ Bronze
amd işlemcin varsa ve stock fan kullanıyorsan işlemci ısındığı için bende de oluyordu. Düzgün performanslı bir oc yada uv sorununu çözer diye biliyorum ama programla bir bak kaç derece oluyor oyun içi

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Doğukan
Online/Offline ikisinde de yaşıyor musun?

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online/Offline ikisinde de yaşıyor musun?
online a internet dayanmıyor atıyor hemen sadece hıakyede yaşadım online giremediğim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun takılmasının birçok sebebi olabilir öncelikle şu adımları uygulayın ;
SSD'yi test edin : https://www.hdtune.com/download.html
Ekran Kartınızı Test Edin : https://forum.donanimarsivi.com/konu/furmark-ile-grafik-kartinizi-test-edin.499498/
ekran kartımda sorun olduğunu sanmam 1saat 15 dk test ettim

amd işlemcin varsa ve stock fan kullanıyorsan işlemci ısındığı için bende de oluyordu. Düzgün performanslı bir oc yada uv sorununu çözer diye biliyorum ama programla bir bak kaç derece oluyor oyun içi
ryzen 5 1600 af wraith prsim var işlemci 47 ekran kartı 62 yi geçmıyor

takılmalar derken bunlar anlık takılmalar mı yoksa 1 saniye falan süren takılmalar mı? Msi afterburner açık şekilde ekran videosu çekip paylaşırsanız daha faydalı olur hocam.
hocam afterburner açık bazen 20 25 sanıye donduğu oluyor bazende anlık takılmalar oluyor ama anlık takılmalar arka arkaya oluyor 3 4 kez sonra biraz aralıkla

bazende hiç bir takılma olmuyor 1 2 saat oynamama rağmen

Oyunun takılmasının birçok sebebi olabilir öncelikle şu adımları uygulayın ;
SSD'yi test edin : https://www.hdtune.com/download.html
Ekran Kartınızı Test Edin : https://forum.donanimarsivi.com/konu/furmark-ile-grafik-kartinizi-test-edin.499498/
ssd yi bir test edeyim pek güvenmıyorum ssd me

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Rasgele erişim belleklerinde sıkıntı var 8GB yetmiyor oyuna 16GB 'a yükselterek sorunu Çözersin bendede takılmalar oluyordu 16GB yaptım düzeldi.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rasgele erişim belleklerinde sıkıntı var 8GB yetmiyor oyuna 16GB 'a yükselterek sorunu Çözersin bendede takılmalar oluyordu 16GB yaptım düzeldi.
bu hdtune pro açılmıyor aga

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
ordan indiriyom ztn

deneme sürümü bitti saçmalığı oyüzden girmıyor siteden satın al diyo önceden yüklemiştim

arakdaşlar bazen oluyor bazen olmuyor bu sorun gta v oynarken durduk yere takılmalar oluyor sebebini çözemedim birde kulaklık takılı arada çıt çıt ses gelyıor bi kez çıt diyo 5 dk 10 dk sonra gene çıt edıyor ama sadece gta v oynarken ( sistemim imzamda var )
hocalarım şu benım gta v dropları iyice yoldan çıktı ya az önce fps 9 5 falan oluyor ( 80 95 fpslerden )cpu gpu kullanımları 5 14 oluyor arka arkaya 10 kez falan takılıyor anlamadım valla ya hata nerede

Son düzenleme:

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Benim şüphelendiğim 3 şey var. İlki ram. Çift kanal olmadığı için sorun yaratıyor olabilir. İkincisi SSD. Çünkü o SSD kronik sorunları olan bir SSD (sata SSD ise) üçüncüsü ise ekran kartı driveri.

Bunlardan olabilir sorunlar.

Oyun nereye kurulu SSD üzerine mi?

Eğer sorun SSD ise haritanın belli yerleri yüklenirken takılmalar yaşayabilir çünkü.

Top Bottom