Neler Yeni

GTA VI Hakkında Yeni Bilgiler Var!

1618335785436.png

Son günlerde tekrardan gündemde olan, Rockstar'ın yeni oyunu olması beklenen GTA VI'dan yeni haberler var.

JackOLantern1982 adlı Reddit kullanıcısı 2019 yılında popülerlik kazanan yeni GTA oyununun “Project Americas” kod adı altında geliştirildiğinin ve kaynağın Kotaku ve PC Gamer’da çalışmış olan 2 arkadaşından geldiğini söyledi.

Sızıntıda bahsedilene göre GTA VI:
  • Netflix’in Narcos dizisinden esinlendi.
  • Ana karakterin ismi Ricardo olacak.
  • Tek oynanabilir karaktere sahip olacak.
  • 70-80’lerde geçecek.
  • HIV ve göç konuları işlenecek.
  • Ana Karakterimiz Ricardo, Güney Amerika ve Vice City arasında gerçekleşen illegal uyuşturucu ticaretinde önemli rolü olacak.
  • Ardından ise ana karakterimiz Ricardo kendi uyuşturucu imparatorluğunu kuracak (Büyük ihtimalle, GTA: Vice City Stories’de bulunan iş imparatorluğu kurma ve geliştirme sistemi gibi olacak)
Gibi iddialarda bulunmuştu ve oldukça da adını duyurmuştu ama bu iddiaların hepsini ilerleyen zamanda çoğu haber sitesi yalanladı. Başta Tom Henderson olmak üzere.

2021 yılına bomda iddia ve sızıntılarla giren, özellikle de Call of Duty ve Battlefield serisinden yaptığı sızıntılarla adını duyuran Tom Hendersan'dan yeni iddialar var. Bugünkü konuğumuz ise Rockstar'ın gizemli oyunu olan GTA VI'dan.

Yakın zamanda bir takipçisinin sorusunu cevaplayarak oyun için: "1980'li yıllarda değil, modern" şeklinde bir cevap ile oyununun modern tarih de geçeceğini belirtti.

Sonuç olarak GTA VI, günümüz ya da ileriki bir zamanda geçecek. Project Americas adlı yayınlanan kodlar yalan olduğu düşünülüyor.

GTA VI hakkında herhangi resmi bilgi, şuanlık yok.

(Haber biraz karışık oldu ama bir dahakine düzeltirim)

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş ironik galiba.
Biri iddia, öteki ise iddianın gerçek olmadığını savunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ben tekrar okudum zaten ama ikisini de söyleyen kişilerin adları aynı. Kişiler derken tek kişi yani.
Kişilerin ismi farklı. İlk iddiaya sunan Reddit'de bir kullanıcı, ikinci iddiayı ise Tom Henderson sunuyor.

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
İlk iddiaya sunan Reddit'de bir kullanıcı, ikinci iddiayı ise Tom Henderson sunuyor.
İlk kişiye Tom Hendersan yazmışsın ama. Ayrıca metni okurken 2. kişi de Tom Henderson gibi anlaşılıyor.

Beren

80+ Gold
Buna benzer iddialar yanlış hatırlamıyorsam 1-2 yıl önce Multiplayer kanalında da konuşulmuştu.

Hatta GTA 6 konularına da yazmıştım ama bana gülenler olduydu :(

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Keşke geçmiş yerine gelecekte geçse, gelecekte geçse caybırpanktan kesinlikle daha güzel olur

Top Bottom