GTA5 Online Giremiyorum

IGroot

80+
Reaksiyon skoru
112
4 Gün önce GTA5 İndirdim ilk indirdiğimde sadece offline oynanabiliyordu. Youtubeden 1-2 video gördüm ve düzelttim. 2 gün sonra lanet sorun yine başladı şuan online giremiyorum Social Cluba bağlanıyor (offline mod) yazıyor. Hiçbir şekilde giremiyorum VPN ile denedim olmadı. Yardımcı olabilecek varmı?

4 Gün önce GTA5 İndirdim ilk indirdiğimde sadece offline oynanabiliyordu. Youtubeden 1-2 video gördüm ve düzelttim. 2 gün sonra lanet sorun yine başladı şuan online giremiyorum Social Cluba bağlanıyor (offline mod) yazıyor. Hiçbir şekilde giremiyorum VPN ile denedim olmadı. Yardımcı olabilecek varmı?
Herhangi bir özelliğini değiştirdin mi mod yama türkçe mod hile gibi

Modemi kapat, sonra PC'ye bağlı olan internet kablosunu sök. Biraz bekledikten sonra tekrar bağla. Büyük ihtimalle işe yarar.

Hata bu videoda

3:16
Yanlış yönlendirme yapmıyım kardeşimin konuşmasından bir şey anlamadım. Hata gibi değil sanki internet bağlantı problemi gibi geldi bana

bana update gelmiyor arkadaşlar çıldıracağım.

dostum modeminde 4 ışık yanıyor mu ?

bende giremiyorum artık. aynı hatayı verdi birden bire

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,714
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri