Fixlenmedi diye biliyorum ertesi güne rockstar banı çakıyoroyun hilesiz oynanmıyor, çapulcu gibi oynamak da zevk vermiyor
fixlendi mi
fixlendi mi derken rockstar fixledi mi diye sordum hacıFixlenmedi diye biliyorum ertesi güne rockstar banı çakıyor
Reis fixlenmesi demek kapatılması artık işe yaramaması demek.fixlendi mi derken rockstar fixledi mi diye sordum hacı
tamam sağol, bi hesap çoktan patladı 400m basmıştım
fixlenmediyse 50m falan basacaktım basmayayım o zaman
Cheat engine ile olmaz o işler ertesi günü banı yersinoyun hilesiz oynanmıyor, çapulcu gibi oynamak da zevk vermiyor
fixlendi mi
Reis onu nasıl yapıyoruzDirek para hilesi yapma, araba satis fiyatlari ile falan oyna oyle yap, ben o sekilde birkac milyar basmistim ve hala ban yemedim
kral onu yaptım zaten, sonra level hilesi denedim her seferinde ilk haline geri düştü levelimDirek para hilesi yapma, araba satis fiyatlari ile falan oyna oyle yap, ben o sekilde birkac milyar basmistim ve hala ban yemedim
Usta menu lerin %100 ü virüslü oluyorMod menu ile yap. Kiddons Mod Menu içerisinde bunker method var onu izle onunla yap, ben o method ile 200M+ kastım halen ban yok ortalıkta.