zaten burdaki amaç eğlence ben ücretsiz oldu demiyorum farkındaysan başlıktan geliyorsun okudun mu acaba açıklamayı boşuna tartışma çıkacak ceza yicez şimdiArkadaşlar lütfen artık "GTA V ÜCRETSİZ , EPİC GAMES'TE GTA V ÜCRETSİZ OHAAA !!!" diye konu açmayı bırakın.
Genelleme yaptım sadece sana değil. Mim yapmışsın ona da laf etmedim farkındaysan.zaten burdaki amaç eğlence ben ücretsiz oldu demiyorum farkındaysan başlıktan geliyorsun okudun mu acaba açıklamayı boşuna tartışma çıkacak ceza yicez şimdi
tamam zaten laf ettin demiyorum ben dostum benim amacım haber bildirmek değil git 50 tane GTAV ücretsiz! oha! dediğin adamlara yaz yazdığın şeyin benimle alakası yok ama benim konuma yazıyorsun git böyle bir konu açan adama yazGenelleme yaptım sadece sana değil. Mim yapmışsın ona da laf etmedim farkındaysan.
Sıktı ! Forumda çok açıldı böyle konular. Şahsi görüşüm.tamam zaten laf ettin demiyorum ben dostum benim amacım haber bildirmek değil git 50 tane GTAV ücretsiz! oha! dediğin adamlara yaz yazdığın şeyin benimle alakası yok ama benim konuma yazıyorsun git böyle bir konu açan adama yaz
okey kardeşim istediğin gibi düşünebilirsin ama dediğim gibi ben GTAV ücretsiz oldu oha yok artık! diye bir konu açmadım ben komik bir şey buldum onu foruma attım başlığada gta v ücretsiz olduğundan dolayı ve bununla alakalı bir caps olduğu için yazdım gereksiz uzatmaya gerek yok iyi günlerSıktı ! Forumda çok açıldı böyle konular. Şahsi görüşüm.
zaten çoğu kişinin pc kaldırmıcaktı bunu daha önce söylemiştim bizim hevesimiz bu kadarGeForce da gelmesi lazım. İnsanın indiresi gelmiyor