GTAV ücretsiz

arminus

80+
Reaksiyon skoru
169
97335687_944017369361580_3717041049315573760_n.jpg

Çok doğru ya xd

Oyun yapimcilarindan %50 pay almayi biliyor

Arkadaşlar lütfen artık "GTA V ÜCRETSİZ , EPİC GAMES'TE GTA V ÜCRETSİZ OHAAA !!!" diye konu açmayı bırakın.

Arkadaşlar lütfen artık "GTA V ÜCRETSİZ , EPİC GAMES'TE GTA V ÜCRETSİZ OHAAA !!!" diye konu açmayı bırakın.
zaten burdaki amaç eğlence ben ücretsiz oldu demiyorum farkındaysan başlıktan geliyorsun okudun mu acaba açıklamayı boşuna tartışma çıkacak ceza yicez şimdi

zaten burdaki amaç eğlence ben ücretsiz oldu demiyorum farkındaysan başlıktan geliyorsun okudun mu acaba açıklamayı boşuna tartışma çıkacak ceza yicez şimdi
Genelleme yaptım sadece sana değil. Mim yapmışsın ona da laf etmedim farkındaysan.

Genelleme yaptım sadece sana değil. Mim yapmışsın ona da laf etmedim farkındaysan.
tamam zaten laf ettin demiyorum ben dostum benim amacım haber bildirmek değil git 50 tane GTAV ücretsiz! oha! dediğin adamlara yaz yazdığın şeyin benimle alakası yok ama benim konuma yazıyorsun git böyle bir konu açan adama yaz

tamam zaten laf ettin demiyorum ben dostum benim amacım haber bildirmek değil git 50 tane GTAV ücretsiz! oha! dediğin adamlara yaz yazdığın şeyin benimle alakası yok ama benim konuma yazıyorsun git böyle bir konu açan adama yaz
Sıktı ! Forumda çok açıldı böyle konular. Şahsi görüşüm.

Sıktı ! Forumda çok açıldı böyle konular. Şahsi görüşüm.
okey kardeşim istediğin gibi düşünebilirsin ama dediğim gibi ben GTAV ücretsiz oldu oha yok artık! diye bir konu açmadım ben komik bir şey buldum onu foruma attım başlığada gta v ücretsiz olduğundan dolayı ve bununla alakalı bir caps olduğu için yazdım gereksiz uzatmaya gerek yok iyi günler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GeForce da gelmesi lazım. İnsanın indiresi gelmiyor
zaten çoğu kişinin pc kaldırmıcaktı bunu daha önce söylemiştim bizim hevesimiz bu kadar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri