Neler Yeni

Gtg ms değeri nedir monitör

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar yeni aldığım monitörde 1ms gtg minimum 0,3ms gtg yazıyor. Tam olarak ne oluyor pek anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim

Scholarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
Açılımı Grey to Grey (Griden griye)'dir. Monitörlerdeki tepkime süresini arttırmak amacı ile yıllardır kullanılır. 1MS monitör kullanıyorsanız, 1 milisaniye içerisinde monitörün renkler arasında geçişlerini yansıtıp size göstermesi ile temsil edilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

0.3 mili saniye tepkime süresi özelliğinde monitörün

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılımı Grey to Grey (Griden griye)'dir. Monitörlerdeki tepkime süresini arttırmak amacı ile yıllardır kullanılır. 1MS monitör kullanıyorsanız, 1 milisaniye içerisinde monitörün renkler arasında geçişlerini yansıtıp size göstermesi ile temsil edilir.
Minimum 0.3ms gtg yazıyor yani monitör 1ms mi yoksa 0.3 mü

0.3 mili saniye tepkime süresi özelliğinde monitörün
Teşekkürler herhangi bir ayar lazımmı elmb sync gibi şeyler var yoksa otomatik 0.3ms düşürüyor mu

Scholarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
monitör marka modeli öğrenebilirmiyim ?

Scholarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
yanlış bilgi vermek istemiyorum ama benim bilgim otomatik olarak 0.3 ms olarak ayarlı diye biliyorum

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlış bilgi vermek istemiyorum ama benim bilgim otomatik olarak 0.3 ms olarak ayarlı diye biliyorum
Peki elmb sync veya elmb açayımmı fps oyunu oynuyorum zaten o yüzden aldım monitörüde ağır valocuyum. Elmb fps oyunlarında açmayın diyenler var

Top Bottom