Gtg ms değeri nedir monitör

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Arkadaşlar yeni aldığım monitörde 1ms gtg minimum 0,3ms gtg yazıyor. Tam olarak ne oluyor pek anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim

Açılımı Grey to Grey (Griden griye)'dir. Monitörlerdeki tepkime süresini arttırmak amacı ile yıllardır kullanılır. 1MS monitör kullanıyorsanız, 1 milisaniye içerisinde monitörün renkler arasında geçişlerini yansıtıp size göstermesi ile temsil edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.3 mili saniye tepkime süresi özelliğinde monitörün

Açılımı Grey to Grey (Griden griye)'dir. Monitörlerdeki tepkime süresini arttırmak amacı ile yıllardır kullanılır. 1MS monitör kullanıyorsanız, 1 milisaniye içerisinde monitörün renkler arasında geçişlerini yansıtıp size göstermesi ile temsil edilir.
Minimum 0.3ms gtg yazıyor yani monitör 1ms mi yoksa 0.3 mü

0.3 mili saniye tepkime süresi özelliğinde monitörün
Teşekkürler herhangi bir ayar lazımmı elmb sync gibi şeyler var yoksa otomatik 0.3ms düşürüyor mu

monitör marka modeli öğrenebilirmiyim ?

yanlış bilgi vermek istemiyorum ama benim bilgim otomatik olarak 0.3 ms olarak ayarlı diye biliyorum

yanlış bilgi vermek istemiyorum ama benim bilgim otomatik olarak 0.3 ms olarak ayarlı diye biliyorum
Peki elmb sync veya elmb açayımmı fps oyunu oynuyorum zaten o yüzden aldım monitörüde ağır valocuyum. Elmb fps oyunlarında açmayın diyenler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri