Uygundur, biraz darboğaz yapabilir ama sorun olmaz.İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
RAM:8,00 GB
GTX 1050ti bu sisteme uygun mudur dersiniz?
CS:GO veya VALORANT gibi oyunlarda kaç fps alırım?
şimdiden teşekkürler.
GTX 1050ti, Intel Core i5-3470 işlemci ve 8GB RAM ile uyumlu bir ekran kartıdır ve sisteminizde herhangi bir darboğaza neden olmayacaktır. Bu kombinasyon, birçok modern oyunu orta ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz yeterli performansı sağlayacaktır. Ancak, daha yeni ve daha talepkar oyunlar için daha yüksek bir performans gerekebilir. Bu nedenle, daha yüksek bir performans için daha yüksek bir ekran kartı veya işlemci yükseltmesi düşünebilirsiniz.İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
şimdiden teşekkürler.
Hocam kopyala yapıştır yapma o sitelere güven olmaz.GTX 1050ti, Intel Core i5-3470 işlemci ve 8GB RAM ile uyumlu bir ekran kartıdır ve sisteminizde herhangi bir darboğaza neden olmayacaktır. Bu kombinasyon, birçok modern oyunu orta ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz yeterli performansı sağlayacaktır. Ancak, daha yeni ve daha talepkar oyunlar için daha yüksek bir performans gerekebilir. Bu nedenle, daha yüksek bir performans için daha yüksek bir ekran kartı veya işlemci yükseltmesi düşünebilirsiniz.
hocam csgo ve valorant için işlemci daha önemli. işlemciye öncelik ver. Şuan ki kartın ne?İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
şimdiden teşekkürler.
hangi siteler?Hocam kopyala yapıştır yapma o sitelere güven olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam csgo ve valorant için işlemci daha önemli. işlemciye öncelik ver. Şuan ki kartın ne?
Bottleneck Calculator sitelerihangi siteler?
o tarz bir siteden almadım yine de teşekkürlerBottleneck Calculator siteleri
şuanki ekran kartım maalesefki gt 220. Yükseltmeyi düşünüyorum.Hocam kopyala yapıştır yapma o sitelere güven olmaz.
hocam csgo ve valorant için işlemci daha önemli. işlemciye öncelik ver. Şuan ki kartın ne?
Dostum çok özür dilerim.o tarz bir siteden almadım yine de teşekkürler
Bütçen nedirşuanki ekran kartım maalesefki gt 220. Yükseltmeyi düşünüyorum.
5,000TL civarı.Dostum çok özür dilerim.
GTX 1050 Ti Ultra kalite kalite ayarlarında kriterler ile i5-3470
95 oyunlarında Ultra kalite ayarlarında GTX 1050 Ti ve i5-3470 ' 95 ve 1080p, 1440p ve 4K'da kıyaslama yapıyoruz. Özellikler, fiyat, güç, sıcaklık ve CPU darboğazlarını gözden geçirin.www.gpucheck.com
O kadar güzel ve pürüssüz yazmışsın ki şu sitede ki yazılanlara benzettim hiç bakmadan direk öyle söyledim. Baya utandım şuan valla çok üzgünüm.
Bütçen nedir