RAMMSTElN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Selim
İlk başta 2. el Sapphire Pulse RX 580 8 GB almıştım, FurMark'ta sıcaklık değerleri fazlaydı fanıda %120lerdeydi macun değiştim düzelmedi miningli karttı zaten, Witcher 3'te Low ayarlarda 60FPS sabit oynatıyordu, yine de az gelmişti internette bu kart testlerde ultrada oyun oynatırken ortada darboğaz yok (işlemcim kötü: AMD Phenom II 1075t) GPU kullanımı %99-100 işlemci ise %50'lerde geziyordu. Zaten sorunlu bir kart olduğu belliydi Minecraft'ta GT 740'ın 100FPS'nin altına düşmediği ayarlarda 70-10 FPS oynanmayacak şekilde idi, ben de kartı iade ettim ve 2.el Galax GTX 1060 6 GB aldım bugün elime ulaştı. FurMark'ı normal, fan%69'dan yukarı hiç çıkmadan 80 derecede tutuyor, Minecraft'ta RX 580'deki gibi bir sorun yaşamadım hatta super duper vanilla shader kurdum rahat oynatıyor, HOI4'te de RX 580'den daha iyi fakat Witcher 3'te DX11 en düşük ayarlarda durum bu:
30-40 FPS değişiyor darboğaz da yok gördüğünüz gibi. Kafayı yemek üzereyim ne yapayım bunu da iade edeyim mi? Get Param Güvende'ye %10 param gidiyor bu sefer de.
30-40 FPS değişiyor darboğaz da yok gördüğünüz gibi. Kafayı yemek üzereyim ne yapayım bunu da iade edeyim mi? Get Param Güvende'ye %10 param gidiyor bu sefer de.