Donanımsal gibi sadece piksellenme olsa bir nebze derdim başka sistemdede denersiniz görürsünüz ancak resetleme olayı sıkıntıBeyler Elime Bir Yerden GTX 1060 Geçti Son Çıkan Driverı Kurdum Fakat Arada Ekranda Pixellenmeler Oluyor Ve Sonrasında Bilgisayar Resetleniyor .
Sizce Bu Sorun Donanımsalmıdır Yoksa Driver Kaynaklımıdır ?
Donanımsal gibi sadece piksellenme olsa bir nebze derdim başka sistemdede denersiniz görürsünüz ancak resetleme olayı sıkıntı
Donanımsala benziyor. Birde linux üzerinden deneyebilir misiniz nvidia sürücüsü kurmayı?
Donanımsaldır o
HDMI kulanıyorsan Display kablo falan deneİlk Defa Resetledi Normalde Pixelleşip Kitliyordu Diğer Sokete Taktığımda Düzeliyordu Bazen .
Şuan Driverı Revo İle Kaldırdım Windowsun Kendi Sağladığı Driver İle Kullanıyorum Bakalım Sonuç Ne Olacak .
Başka HDMI kablo varsa bari en kötü onu deneHDMI İle Kullanıyorum , Monitörümde DP Yok Maalesef .
Hocam Paugge HDMI Kablosunu KullanıyorumBaşka HDMI kablo varsa bari en kötü onu dene
Bendeki Bu Hocam .Evga mini sc gtx 1060 3gb kullanıyorum.
Win 8.1 de eski driver kullanıyordum sıkıntısız. Şeytan dürttü dedim bi güncellesem ne olur ki? demez olaydım.
Sildim en son driveri kurdum 5 dakika sonra tümü tümüne mor ekran. Yohhhh dedim olamaz be. Yeniden başlattım
5 dakika sonra mavi ekran yazısız felan sadece renk işte. Bidaha reset attım yine mor ekran. Renk ayarı hatası mı ne?
Zor bela eski driveri buldum indirdim. Sıkıntısız kullandım yeniden.
Sadece win 10 yüklememde sebep olan NFS heat ve Cyberpunk oynamak istdiğimdendi. Şimdi de 10 ile devam ediyom
Ama 8.1 in eline hiç bir işletim sistemi su dökemez. Performans ve stabillik olarak
Windows 10 LTSC 2021 Buna GüldüAma 8.1 in eline hiç bir işletim sistemi su dökemez.
Başıma gelmese kart gitti derdim de ama driver öyle sıkıntı çıkardı ki kartın direk çöpe gittiğini düşündüm.Hocam Paugge HDMI Kablosunu Kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendeki Bu Hocam .
Alıntıyı görüntüle
Dediğim Gibi Başta Bende Donanımsal Olduğunu Sandım Fakat Araştırdığımda Çogu Kişi Driver Kaynaklı Oldugunu Söyledi Bende Az Önce Revo İle Kaldırdım Ve Windows İle Gelen Sürücüyü Kullanıyorum .Başıma gelmese kart gitti derdim de ama driver öyle sıkıntı çıkardı ki kartın direk çöpe gittiğini düşündüm.
Bilmeyen birisi bunu yaşasa ve ustaya götürse kandırırlar kartın bozuk deyip dandik kart koyup üstüne para bile alırlar.
Eski sürücüyü bulmaya çalış
Hangisi hızlı böyle anlamak mümkün değil.Windows 10 LTSC 2021 Buna Güldü