hayır yaşamassın hatta 1080p de daha fazla fps alırsın e spor oyunları oynuyorsan iyidirÖncelikle herkese merhaba benim şuanda gtx1070 ekran kartlı i510400f işlemcili sistemim var rtx4070 ekran kartına geçmeyi düşünüyorum monitörüm 1920x1080 bir sorun yaşar mıyım teşekkürler
1080p de darboğaz yapar sistemi komple satıp değiştirmen daha iyi olurÖncelikle herkese merhaba benim şuanda gtx1070 ekran kartlı i510400f işlemcili sistemim var rtx4070 ekran kartına geçmeyi düşünüyorum monitörüm 1920x1080 bir sorun yaşar mıyım teşekkürler
Hocam Darboğaz ile piksel oranın ne alakası var acaba ?1080p de darboğaz yapar sistemi komple satıp değiştirmen daha iyi olur
10.nesil bir işlemci 4070 gibi bir kartı besleyemez arkadaş monitör değiştirmiyor ekran kartını değiştireceğini yazmış okuduğunu anlamıyorsun sanırım kitap okumanı tavsiye ederim.Hocam Darboğaz ile piksel oranın ne alakası var acaba ?
işlemci deseydin anlardım da 1080p de darboğaz yapar demek ne demek bence cümlenizi doğru kurmanız lazım10.nesil bir işlemci 4070 gibi bir kartı besleyemez arkadaş monitör değiştirmiyor ekran kartını değiştireceğini yazmış okuduğunu anlamıyorsun sanırım kitap okumanı tavsiye ederim.
hocam bana bu olayı kanıtlarmısınız çünkü piksel oranı ile darboğazı bir türlü anlayamadım2k kullanırsanız darboğaz olmaz
Monitörü mü değiştirmem gerekli2k kullanırsanız darboğaz olmaz
hocam işlemcinizi yükseltebilirsiniz 4070 10.nesil işlemci için güçlü kalır ama 1080p ile alakası yok ekran kartı yüküyle alakalı bana kalırsa aşırı performans önemli değilse işlemci bile yükseltmeyin idare edersinizMonitörü mü değiştirmem gerekli
Aşırı performans önemli değil ileride işlemci anakart değiştirim beni güncel oyunlarda sıkıntıya sokmasın yeterhocam işlemcinizi yükseltebilirsiniz 4070 10.nesil işlemci için güçlü kalır ama 1080p ile alakası yok ekran kartı yüküyle alakalı bana kalırsa aşırı performans önemli değilse işlemci bile yükseltmeyin idare edersiniz
o konuda sıkıntı yaşamazsınız ileride tabi işlemciyi değitirmek yararınıza olurAşırı performans önemli değil ileride işlemci anakart değiştirim beni güncel oyunlarda sıkıntıya sokmasın yeter
Hocam ekran kartını alsın zaten ileride işlemci anakakrt değiştiririm dedi adamın hazırda sistemi varzaten senin bahsettiğin ekstra uğraşdarboğaz yapar, sıkıntı. işlemci yükseltmek için anakart da değiştirmen lazım. o da neredeyse sistemin yarısını değiştirmek demek. uğraşa değmez, yapabilirsen elindekini satıp direkt yenisini al.