gtx 1080 8gb hala iş görür mü ?

asus rog gtx 1080 8gb 3 fanlı modeli hala iş görür mü

alıcıyım.

alacağım ürün temiz minning vs yapılmadığını söylüyor ve ısı değerleri 70i geçmiyor. arka plaka koruma bandı hiç açılmamış.

fiyat : 4500tl

alınır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcim r5 2600 psu fsp hydro-k 500w +80 bronze
Alınır ve iş görür tabi ne iş yapıcağınada bağlı fiyat ve kart iyi olduğu için bence alınır.

alınır

fiyatı baya iyi 4500tl hak ediyor gtx 1660 4000tl sattım ben :D bu bedava kalıyor yanında

1080 gayet iyi kart, fiyatı da gayet uygun.

alıcıyım.

alacağım ürün temiz minning vs yapılmadığını söylüyor ve ısı değerleri 70i geçmiyor. arka plaka koruma bandı hiç açılmamış.

alınır mı ?

Kardeşim merhaba. Henüz almadiysan bence alma derim. Kendi bilgisayarıma 0 1660 süper aldım arkadaşımda 2 senelik 1080 vardı vallahi benim ekran kartı daha iyi FPS alıyordu oyunlarda bence eski bir kart almanı önermiyorum güncel teknolojilere uygun bir kart alman daha iyi olur varsın 2 fazla olsun ama düzgün 0 olsun

Kardeşim merhaba. Henüz almadiysan bence alma derim. Kendi bilgisayarıma 0 1660 süper aldım arkadaşımda 2 senelik 1080 vardı vallahi benim ekran kartı daha iyi FPS alıyordu oyunlarda bence eski bir kart almanı önermiyorum güncel teknolojilere uygun bir kart alman daha iyi olur varsın 2 fazla olsun ama düzgün 0 olsun
Dostum çok havadan uçuyorsun 2 fazla olsun diye bir bütçem yok maalesef çoğu kişide de olmadığını düşünüyorum elde ki imkanlar doğrultusunda ne en iyise o tercih edilmeli diye düşünüyorum 1660 süperin 2.elini 6.dan aşşağı bulmakta neredeyse imkansız (temizini)
sıfır zaten alamam bence alınabilir 1080

Dostum çok havadan uçuyorsun 2 fazla olsun diye bir bütçem yok maalesef çoğu kişide de olmadığını düşünüyorum elde ki imkanlar doğrultusunda ne en iyise o tercih edilmeli diye düşünüyorum 1660 süperin 2.elini 6.dan aşşağı bulmakta neredeyse imkansız (temizini)
sıfır zaten alamam bence alınabilir 1080
Yani eğer kartın durumu iyiyse al kardeş ama başına bela olacak bir tipteyse alma çünkü 1080 ler baya eski bir kart her an sorun yaratabilir 4 bin TL boşa gidebilir. Dikkat etmeni ve temkinli yaklasmanı öneririm

Kartı aldım arkadaşlar 4500tl'ye kart gerçekten çok hoşuma gitti gerek soğutması gerek yapısı, oyun performansı çok tatminkar ama bannerlord,gta 5, pubg gibi oyunlarda ultra + msaa + kesinleştirme varsa hepsini açmam gerekti aksi taktirde kartı max %60 da kullanıyordu max ayarları açıp 80fps civarına sabitleyip kullandım sorun olmadı gta5 4k very high ayarlarda sorun olmuyor
işlemcim Ryzen 5 2600
cevap veren herkese teşekkürler. Gerçekten alınırmış bu bütçeye minning yapılmadığı bariz belli kart 70 dereceyi hiçbir testte geçmedi.

alıcıyım.

alınır mı ?

alıcıyım.

alınır mı ?

alıcıyım.

alınır mı ?

İş görür bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,624
Üyeler