GTX 1080 satılıp RX 6900 XT alınıp sonra tekrar satılıp RTX 3080 Ti alınmalı mı?

İş için ikinci elden satılmaz mı anlamında demiştim. Anladım o halde mantıklı değil gibi.

Bu arada arkadaşlar 3080 Ti geçme sebebim Palit GameRock ve üstüne para kalması. ^^
Yurt dışından bile olsa çok çok çok şanslı değilsen neredeyse imkansıza yakın iyi fiyata 3080 Ti. Adamlar 6800'ü 1000 dolardan alıyor. 6800 XT/3080/6900 XT eğer 13K bandında satılan 3070 fiyatlarında bulunabiliyorsa alınır. Ki 3080 mümkümatı yok öylesine yazdım. 6800 XT veya 6900 XT ancak alınır.

Şu anki piyasada 10.000 TL'ye almayı nasıl deneyebilirim ki?
Amazon’a düşüyor arada. Ben 1 ay önce amazon’a düşen kartları, hangi kart olduğu farketmeksizin almaya çalışıyordum pusuda bekliyordum. Hepsi anında tükendiği için 1 kart bile alamadım. Ama imkansız mı? değil.

Amazon’a düşüyor arada. Ben 1 ay önce amazon’a düşen kartları, hangi kart olduğu farketmeksizin almaya çalışıyordum pusuda bekliyordum. Hepsi anında tükendiği için 1 kart bile alamadım. Ama imkansız mı? değil.
Alışveriş botu kursam mı acaba? Gerçi onları dolandırmışlardı Ebay'da.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Alışveriş botu kursam mı acaba? Gerçi onları dolandırmışlardı Ebay'da.
O kısım artık sana kalmış. Ben bir şey diyemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 13.700 liraya Newegg’den 6900 XT aldım 3 hafta önce falan belki biliyorsundur. Hani fiyat anlamında belki kafanda bir fikir oluşturur diye yazıyorum.

Bence gerek yok. Bende de 1080 var ve kartlar düşene kadar bekleyeceğim. İsterse 1080, 1000 liraya bile düşsün umrumda değil.Gerekirse 1080 i duvara süs olarak asarım ama 3070 ler 5-6 bine düşmezse kart mart yok :D :)

Ben 13.700 liraya Newegg’den 6900 XT aldım 3 hafta önce falan belki biliyorsundur. Hani fiyat anlamında belki kafanda bir fikir oluşturur diye yazıyorum.
Anladım. Bulursam alırım o halde.

Geri