Neler Yeni

GTX 1650 iyi mi? Ve ekran kartı nereden güncellenir

ArdaShnbs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Şahinbaş
Bilgisayarımda GTX 1650 var ve kimi arkadaşım çok kötü diyor ama kimisi de çok iyi diyor sizce nasıl. Ben şahsen çok memnunum oyunları kasmadan oynatıyor ve hiç sıkıntı çıkarmıyor. birde ekran kartı yazılımı nereden güncelleniyor. ben GeForce Experience den yaparım ama emin olamadım doğru mu yapıyorum diye

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilgisayarımda GTX 1650 var ve kimi arkadaşım çok kötü diyor ama kimisi de çok iyi diyor sizce nasıl. Ben şahsen çok memnunum oyunları kasmadan oynatıyor ve hiç sıkıntı çıkarmıyor. birde ekran kartı yazılımı nereden güncelleniyor. ben GeForce Experience den yaparım ama emin olamadım doğru mu yapıyorum diye
Düz 1650 fiyatını hak etmediği için kötü diyorlar.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
1650 o fiyatı hak etmiyordu zamanında. Şuan için bir yorum yapamam. Driverları ise GeForce Experience üzerinden güncellemeniz çok daha iyi olacaktır.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
1650 stoklar varken önermememizin sebebi performansı kötü olduğundan değil. Sadece neredeyse aynı paraya daha iyi performans veren kart olduğu için önermiyorduk. Şu anda 2600TL fiyatlara kadar çıktı sıfırı. Gerçekten sıfır olarak alınmaz ancak başka seçenek yok mecbur kalıyoruz. :(

ArdaShnbs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Şahinbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1650 stoklar varken önermememizin sebebi performansı kötü olduğundan değil. Sadece neredeyse aynı paraya daha iyi performans veren kart olduğu için önermiyorduk. Şu anda 2600TL fiyatlara kadar çıktı sıfırı. Gerçekten sıfır olarak alınmaz ancak başka seçenek yok mecbur kalıyoruz. :(
ben geçen sene laptop aldım ve maalesef çok hızlı gerçekleşti bu olay laptopum bozuldu bu yüzden fazla araştırma yapamadan acilen almam gerekti. şuan laptopta 1650 var o yüzden sormuştum

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
ben geçen sene laptop aldım ve maalesef çok hızlı gerçekleşti bu olay laptopum bozuldu bu yüzden fazla araştırma yapamadan acilen almam gerekti. şuan laptopta 1650 var o yüzden sormuştum
Hayırlı olsun size iyi günlerde kullanın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,528
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom