Ben genellikle fps oyunları oynuyorum bide ayriyetten edit yapıyorum her oyunu ultrada oymamama gerek yok ortada açsa yeter 5 sene gideri varmıdırBu biraz size bağlı en son çıkan 3A oyunları ultra oynayım dersen artık götürmez ama yok düşük az fps oynayım dersen bir kaç sene daha götürür yok benim yeni çıkan 3a oyun takıntım yok diyorsan da daha uzun götürür.
Fps oyunlar konusunda rahat 7 8 yılı var bu aradaBen genellikle fps oyunları oynuyorum bide ayriyetten edit yapıyorum her oyunu ultrada oymamama gerek yok ortada açsa yeter 5 sene gideri varmıdır
fps için 6-7 sene götürür ama 3A oyun götürmez.Ben genellikle fps oyunları oynuyorum bide ayriyetten edit yapıyorum her oyunu ultrada oymamama gerek yok ortada açsa yeter 5 sene gideri varmıdır
grafikleri düşüre düşüre 5-6 sene giderBen genellikle fps oyunları oynuyorum bide ayriyetten edit yapıyorum her oyunu ultrada oymamama gerek yok ortada açsa yeter 5 sene gideri varmıdır
Daha gideri var şu anda bile her oyunu minimum 720p orta ayarlarda açıyor cyber punk bile açarşuanda günüümüzdeki popüler oyunları oynatırsa sorun yok 5 yıl götürse yeter
Ne demek efm yardımcı olduysak ne mutlu bizeteşekkürler
hikaye oyunlarında 1.3 yılşuanda günüümüzdeki popüler oyunları oynatırsa sorun yok 5 yıl götürse yeter