Neler Yeni

GTX 1650-RTX 3050 ekran kartlı laptop önerisi

Ziona

80+ Silver
Merhaba, öncellikle daha önceden açmış olduğum bir konu vardı "5k TL fiyatla bilgisayar toplama önerisi" gibi bir başlığı vardı, bu konuyu kız kardeşim için açmıştım ancak bu piyasada o fiyatlar hikaye gibi oldu. en son konuştuğumuz zaman 5k onun verebileceği bir miktar olduğunu söyledi bende az bir şey para ekleyebilirim dedim 10-15k fiyat ile bir laptop almak istiyoruz nasıl bir laptop alınabilir yardımlarınızı bekliyorum.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
İtopya da lenovo rtx 3050 ti, ryzen 5 5600h islemcili laptobu var. Oyun icin oneririm ama oyun oynamiyorsanız hic bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya da lenovo rtx 3050 ti, ryzen 5 5600h islemcili laptobu var. Oyun icin oneririm ama oyun oynamiyorsanız hic bilmiyorum

Bu laptobun tek eksisi 8 gb ram olması 1000 tl daha verirseniz 16 bine guzel 3060 ekran kartli ve 16 gb ramli laptobu var uzun süre sizi goturebilir

Ziona

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Genel amaç zaten oyun oynamak ancak evde masaüstü bir bilgisayar olması sebebiyle taşınabilir bir cihaz daha gerekli olduğuna karar verdik :D

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Genel amaç zaten oyun oynamak ancak evde masaüstü bir bilgisayar olması sebebiyle taşınabilir bir cihaz daha gerekli olduğuna karar verdik :D

Önerim bu

Ziona

80+ Silver

Bu laptobun tek eksisi 8 gb ram olması 1000 TL daha verirseniz 16 bine guzel 3060 ekran kartli ve 16 gb ramli laptobu var uzun süre sizi goturebilir
peki bu laptop nasıl olur?
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...rb8VHsTrChftdJ8ayzhoCkhgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Fiyati fena degil asus tuf markası da guzel 8 gb ram daha eklerseniz alinca iyi olur ama benim attiklarım ona gore daha uzun ömürlü

Eğer butcenize uyuyorsa 16k ya 3060 lı bilgisayarı almanızı tavsiye ederim ama butcenize uymuyorsa yapacak birsey yok. 11 bin e belki 3050 ekran kartlı laptop dusebilir

Ziona

80+ Silver
Fiyati fena degil asus tuf markası da guzel 8 gb ram daha eklerseniz alinca iyi olur ama benim attiklarım ona gore daha uzun ömürlü
RTX olması avantajlı sizin attığınızda ama pek bilemedim, az daha araştırma yapcağım.

Top Bottom