Asus Phoneix ya da, msı GTX 1650 gaming x düşünüyorumEvet ama 1650'nin iyi bir modeliyse OC yapmanı öneririm.
Asus modeli tek fanlı amaEvet ama 1650'nin iyi bir modeliyse OC yapmanı öneririm.
Daha almadıysan alma bütçe nedir?Asus Phoneix ya da, msı GTX 1650 gaming x düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus modeli tek fanlı ama
O zaman şimdi hiç düşünme o zaman al ne olacağı belli olmaz ve bu bütçede 1650 super alırsın.Almadım mayıs haziran ayında komple pc alacam, 3000-4000 arası kasa, monitör dahil değil, monitör dahil olursa da olblr
1650li sistem alınır mı yani dediğim bütceye bide, güncel oyunları ağır oyunları yüksekte rahat açar mıO zaman şimdi hiç düşünme o zaman al ne olacağı belli olmaz ve bu bütçede 1650 super alırsın.
1650 super ile açabilirsin RDR2 testine de bakabilirsin iyi bir modelde OC ile RX 590'ı geçiyor ama birkaç ay sonra ne olacağı belli olmaz.1650li sistem alınır mı yani dediğim bütceye bide, güncel oyunları ağır oyunları yüksekte rahat açar mı
Tamamdr daha karar veremedim zaten iyi bir şey almak istiyorum 4,5 yıl götürsün yeter pubg filan oynıcam kasmasın yeter ya rx 580 ya da 1650 Super düşnyrm1650 super ile açabilirsin RDR2 testine de bakabilirsin iyi bir modelde OC ile RX 590'ı geçiyor ama birkaç ay sonra ne olacağı belli olmaz.
1650 super daha iyi bir kart.Tamamdr daha karar veremedim zaten iyi bir şey almak istiyorum 4,5 yıl götürsün yeter pubg filan oynıcam kasmasın yeter ya rx 580 ya da 1650 Super düşnyrm
Açar rahat olBu parçalar pubg, gta 5 gibi ağır oyunları yüksek ayarlarda rahat açarmı
Tek fan yeterli demekki zaten kasada fazladan fan varsa kasaiçi soğuk olur sorun olmaz yani oyununda.Super modeli Asus Phoneix tek fanlı ama